writing-img

magnetna resonanca

clock-img

31.03.2010, 15:23

clock-img

ivao1

pencil-img

267

Kam se naj naročim,  rada bi prišla čim prej na vrsto, a katera slučajno ve kje je najkrajša čakalna doba?
LP

clock-img

31.03.2010, 15:41

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Čaalne dobe so enormne, najprej boš na vrsti samoplačniško.V cE je 250 eur če ni kaj zahtevnega.

clock-img

31.03.2010, 16:03

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz sem poiskala telefonske vseh ordinacij v bližini in vse po vrsti poklicala.
Klicala sem februarja, naročena sem konec maja. Najhitreje bi bila na vrsti na Ptuju, najdaljšo čakalno dobo pa so imeli v mariborski bolnišnici. Nisem pa klicala nič izven regije Mb-Ptuj.

lp

clock-img

31.03.2010, 20:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ptuj, diagnostični center  ....vsaj dobra dva meseca nazaj so izmed vseh lokacij tu naročali najprej (čakalna doba ca 2,5 meseca)

clock-img

02.04.2010, 17:51

clock-img

Lajči

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: ivao1

Kam se naj naročim,  rada bi prišla čim prej na vrsto, a katera slučajno ve kje je najkrajša čakalna doba?
LP

Pri Medilabu čakaš po pol leta ali več, na UKC leto in pol. Klicala sem na UKC in dosegla, da so me naročili po treh mesecih, prestavila par dni nazaj in imam čez mesec in pol spet datum. Po tej izkušnji, UKC, saj so prijazne sestre. Treba je kaj povedati, pa gre, čeprav vedno pravim, prijaznost s prijaznostjo in tako marsikaj dosežeš. Na Medilabu se ne dajo motiti za človečnost.

...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem