writing-img

majčke xl, kakšne?

clock-img

05.05.2007, 22:25

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

Ahoj, vprašanje za tiste, ki imate velika prsa, od D košarice naprej,

kakšne majčke nosite; kroj in barva ali drugače: na kakšen način skrijete ali pa kažete svoje oprsje,

še lani sem kupovala majce št. 44, krojene navzven, v katerih sem zgledala še bolj ogromna,
letos sem si na majice.si kupila eno črno, kratko, odštekano in se zelo fajn počutim,

torej, kako se oblačite ve?

Hvala za odgovore.

clock-img

05.05.2007, 22:40

clock-img

iva01

pencil-img

961

jz mam polet velik takšnih dekoltiranih majčk, pa če že glih mam joške zakaj jih nebi DISKRETNO povdarlauser posted image user posted image user posted image , večinoma pa so to majčke na V izrez, kroje pa nosim različne, najrajš mam pa takšne stelirane, druga pa so mi ful šponske majčke ki jih lahk nosiš za bol fine priložnosti ki imajo skrit korzet, torej takšne ki te mal stisnejo in zdvignejo oprsje in jih lahk nosuš brez modrčka.drugač pa so mi všeč tud razne tunike ampak ne maram da so glih ful široke.

clock-img

05.05.2007, 23:46

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Blagor vam, ki vam ni teba nosit petktat podoloženega in trikrat podkovanega modrca! Bi lohkor dale malu meni!!

clock-img

06.05.2007, 11:28

clock-img

Kalamaki

pencil-img

97

Ponavadi telirane, izrezi pa zelo različni - v ali pa malo bolj globok o. Imam pa samo D košarico, sicer pa obsega zelo slaba 75 in če je majčka preveč ozka se mi zdi, da so me same joške, kar mi pa ni všeč. Mah, saj nikoli nismo zadovoljne s sabo.

clock-img

06.05.2007, 11:51

clock-img

Anonimen

Večinoma telirane na V izrez. Pa ne ful kratke, k mi to ni všeč, malo čez pas mora bit.
Barve mam pa rajš temne. Največ črne, temno modra, vinsko rdeča, temno rjava, olivno zelena, petrol zelena....
Pa enobarvne, lahko z kakšnim motivom natisnjenim, sam redko.
Tunike mi pa ne pašejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem