cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

majca Pridem ......

clock-img

05.09.2007, 13:32

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ali katera ve, kje bi lahko naročila nosečniško majico z napisom Pridem februarja!
Prijateljica jo je imela in se mi je ful dopadla.

clock-img

05.09.2007, 13:34

clock-img

malecka24

pencil-img

191

Ej jst sm tud vidla pr eni tako majco PRIDEM OKTOBRA in se mi je zdela zelo fajn in tudi mene zanima kje se jo dobiuser posted image

clock-img

05.09.2007, 13:35

clock-img

lina10

pencil-img

288

Nekje sem zasledila na forumu, da se je da dobiti v eni trgovini v stari Ljubljanisamo nisem sigurna ,bo treba iti pogledat jaz bi jo tudi imela,
pričakujem pa konec marca.user posted image

clock-img

05.09.2007, 13:35

clock-img

Anonimen

clock-img

05.09.2007, 13:37

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Ali pa tukaj:

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=17304

oziroma slikice vidiš tule

http://nosecnice.moj-album.com/

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

05.09.2007, 13:47

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

IMajo jih v trgovini Popek, to je v Ljubljani pri Magistratu. Sedaj zbirajo naročila za dolge rokave in jih tiskajo, ti jo pa pošljejo tudi na dom. Mislim, da imajo rdečo, temno modro, črno trenutno na izbiro. Cena dolgih rokavov je s tiskom vred 30 EUR. Jaz že čakam na svojo user posted image

clock-img

05.09.2007, 18:31

clock-img

lina10

pencil-img

288

Hvala za informacijo jo bom šla tudi jaz naročituser posted image .

clock-img

08.09.2007, 11:30

clock-img

ana148

pencil-img

1

Jaz sem si naročila majico pridem oktobra kar preko interneta pri eni ženski, ki jih sama tiska. Pri njej si lahko sam izbereš napis, kar želiš, cena pa je v primerjavi z drugimi zelo ugodna, 15 eurov.
Če vas zanima se lahko obrnete na njen e mail: nalepkice@email.si

clock-img

08.09.2007, 12:34

clock-img

NalLa

pencil-img

861

jest sm majico naročila preko maila, naslov sem dobila pa na medover netu. Prilagam ti naslov maila nalepkice@email.si

Je bila pa majčka tukaj bistveno cenejška kot pa v popku.

clock-img

08.09.2007, 13:28

clock-img

15.7.

pencil-img

341

Jaz sem kupila majčko Pridem decembra v popku, vendar jo ne nosim, ker majčka enostavno leze gor proti prsim in odkriva trebušček, newem zakaj je tako ampak mi ni všeč. Upam, da razumete kaj želim povedati. Zanjo sem pa dala 27 € se mi zdi. Oz. 6500 SIT. Drugače sam napis mi je pa zelo všeč.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

08.09.2007, 13:52

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jaz tudi imam to majčko iz popka, pa mi tudi nekako kar leze gor, si jo skoz popravljam. Pomoje zato, ker je fajn elastična in se malo raztegne potem pa leze gor.

clock-img

12.09.2007, 07:48

clock-img

livia

pencil-img

2395

Po vsem tem, kar sem prebrala v vaših odgovorih, sem se odločila, da naročim kar pri go. Mojci.
http://nosecnice.moj-album.com/
Naročiš preko maila: nalepkice@email.si
Cena 15€, dostava hitra, kvaliteta super. Vse pohvale! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2007, 10:06

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

Jaz mam pa obe izvebi majice: iz popka in od Mojce. Razlika je v kvaliteti materiala in napusi. Meni osebno je majca od Mojce bolj pri sircu. Napis se ne raztegne in majčka je bolj kompaktna. Majčka kupljena v popku je kar precej raztegljiva in ne stoji tako dobro. Pa še napis se razteguje ( si vmes črtice). Upam da razumete kaj mislim..

Primorke, majčke iz popka se dobijo tudi v ajatutaji na Mrakovcu.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

29.03.2008, 18:50

clock-img

Ajda_

pencil-img

37

Pina-1 in ostale!

Kupujem majico Pridem oktobra za kolegico. Rada bi pri Mojci naročila. Povejte mi prosim kateri model s kratkimi rokavi naj izberem (oz. s katerim ste bile ve najbolj zadovoljne). Katero velikost bi rabila za povprečno postavo, vsekakor pa ne suhico. Ne bi rada mimo kupila. Kaj pa napis? kateri vam je najbolj  všeč? Ker meni noben ni full lepi, so mi všeč take vrste, kot jih ima tista trgovina. Dajte mi prosim ve svoje formule, ki ste jih posredovale Mojci in bile zadovoljne.

Hvala! Lep vikend!

clock-img

30.03.2008, 12:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Najboljše, da se posvetuješ kar z Mojco preko maila.

Moraš vedet, da njene majčke niso nosečniški model, zato je treba izbrat takšno, ki je malo daljša. So pa lepo raztegljive, tako da ni problem.

Jaz sem vzela od Fishbone največjo velikost.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

30.03.2008, 15:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.03.2008, 18:02

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Auroraa, meni je tvoj avantar še zmeraj tako luštkan! user posted image user posted image

Livia, kaj pa, če bi si jo dala sama tiskat v kakšno papirnico, kjer printajo na majice slike?  Kupiš svojo majico, napišeš napis po svoje in ga oblikuješ, dodaš še kakšno sličico, potem pa neseš tja... Bo veliko bolj originalna, kot pa tiste iz popka!

Seveda vse to, če imaš žilico za takšne stvari. Mene ima, da bi Bubi prinesla majico Pridem septembra, ampak kaj, ko bo dete tak rojeno v avgustu... Pa še to ne vem, če bi ji dala gor roza napis ali modrega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2008, 19:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Saj tista pridem oktobra je bila rdeča z modrim napisom. Potem pa paše za oba spola user posted image  Pa tisto še tudi imam: Fantek ali punčka - to je zdaj vprašanje

Pa te bom s to majčko dražila user posted image

Aja, to majčko pa sem res dala kar v fotokopirnico delat. Dobijo pa se tudi posebne folije, na katere lahko sama naprintaš karkoli in potem zalikaš na majico. Ne zdrži baje ne vem koliko pranj, pa saj ne rabi user posted image

Če ste iz MB, je v Leclercu ena kiosk trgovina, kjer delajo tisk na majice, kape,...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

31.03.2008, 09:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

v trgovini popek prodajajo tiste majčke, ki so črne in imajo srebrn napis?

clock-img

02.04.2008, 16:25

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Ali katera ve, kje bi lahko naročila nosečniško majico z napisom Pridem februarja!
Prijateljica jo je imela in se mi je ful dopadla.

trgovina Popek. Zdaj je tudi v BTC-ju v Diamantu, zraven Emporiuma.
http://www.trgovinapopek.com/zemljevid.htm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem