writing-img

majhna razlika med otroci

clock-img

03.11.2009, 15:27

clock-img

silmarillion

pencil-img

90

zanima me kako ste resile problem z vozicki pri otrocih ki imajo malo starostno razliko?
jaz bom imela razliko 1 leto in 7 mesecov pa ne morm tamale lih pes na ksne sprehode vozt?

GAJA naGAJA

clock-img

03.11.2009, 15:28

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Buggy board.

clock-img

03.11.2009, 21:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tandem.

clock-img

03.11.2009, 22:32

clock-img

živa

pencil-img

2366

Jaz sem hodila na krajše sprehode ali pa sem dala dojenčka v sling/trak/štorkljo (karkoli pač imaš pri roki), večjega pa na tricikel.

Lp,

živa

clock-img

03.11.2009, 22:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2009, 10:13

clock-img

anita goitan

pencil-img

3689

hm zanimiva tema, pri nas bo dobrih 16m razlike, Zoja se že več kot 2m ne vozi z vozičkom, včasih pride v poštev edin tricikel..najraje hodi, sam saj veste kako izgleda hoja..toliko zanimivih reči je med potjouser posted image ..in če se mi kam mudi..jp.
Januarja dobi sestrico pa res ne vem kako bomo, sicer imam sling in mogoče bom dojenčico notr imela da bodo roke proste za Zojouser posted image če ne pa..dojenčica v vozku, zravn pa vsi senzorji na Zojouser posted image . Pa svako jutro jo v varstvo peljat in po kosilu jo ikast..ja če si sam oz ni babic/tet/...
No vsekakor bo pestrouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem