cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

majhni čeveljčki

clock-img

12.04.2007, 11:31

clock-img

tana13

pencil-img

133

Rabila bi čeveljčke številka 17. A katera ve kje bi jih dobila, katera trgovina oz. firma bi jih imela? Naša user posted image  že kar fino hodi in so ji št. 18 preveliki, se kar spotika ob njih.  V Cicibanu jih pa niso imeli.

clock-img

12.04.2007, 11:37

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Ciciban jih ponavadi ima....recimo.
Drgače sem pa jaz imela problem,ker sva rabili 16št., pa sem dobila nike teniske, pa so dobro služile. 7 cifro pa sem videla tudi v Cokli. Mislim, da je od BestFit

clock-img

12.04.2007, 12:33

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Mi smo jih dobli v cicibanu. Imamo tud problem z malo nogico. Zdaj pa morem spet it iskat sandaljčke in upam da jih tud dobim, ker sem v cicibanu gledala in majo 18. To ap mislim da ji bo preveliko. Dugače pa ima tud H&M take lepe copatke in sandaljčke.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

12.04.2007, 13:05

clock-img

gaja29

pencil-img

29

Tudi naša Gaja ima probleme z majhno nogico. Ima številko 16, vendar smo čeveljčke dobili v Cicibanu. Št. 17 pa so jih imeli kar nekaj in to zelo lepe modele.

clock-img

12.04.2007, 13:08

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi  smo taprve kupili št. 17 - Cicibanovi za prve korake - ustrezajo normalni velikosti št. 16 user posted image

clock-img

12.04.2007, 17:02

clock-img

čaki

pencil-img

1009

cicibanovi čeveljčki imajo tud št. 16, kar pomeni da ustrezajo velikosti 17!!!
iz prve roke-jih delamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2007, 21:34

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Čaki, a ti delaš v Cicibanu?
Mi imamo problem, ker ima Lea zelo drobceno in nizko nogico. Po dolžini rabi št. 19, vendar so ji vsi modelčki sandalc ali previsoki ali pa preširoki. user posted image   A imaš kakšen predlog kateri Cicibanov model bi ji lahko ustrezal?

Drugače pa sem ji od št.16 naprej kupovala čeveljčke Ciciban (imajo jih tudi v Massu). Ravno danes sem bila v Celju in imajo v Cicibanovi trgovini ogromno izbiro. Male številke pa ima tudi Yello.

clock-img

15.04.2007, 21:56

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi pa imamo od št. 17 dalje...superfitke user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

16.04.2007, 09:17

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Tudi mi smo shodili s št 16/17 in je bil kr problem ko smo iskali čeveljčke po trgovinah. Pravzaprav jih imamo še sedaj. Ima št 19/20 pri 25 mesecih. In prav v cicibanu sem že pripravljena bila da dam 40€ za sandalce pa niso imeli roza (pa smo šli drugam)  v eno x trgovino in dobila usnjene, ortopedske, roza sandalce za 17 €user posted image

clock-img

16.04.2007, 12:30

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

(pa smo šli drugam)  v eno x trgovino in dobila usnjene, ortopedske, roza sandalce za 17 €user posted image

Kiki, katera trgovina pa je to, če ni skrivnost? Smo probali že kup Cicibanovih modelov sandalc, pa Lei nobeni ne pašejo na nogico. Za zaprte prehodne čeveljčke sem pa v Cicibanu tud dala 40 € user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem