writing-img

malček odkriva svoje spolovilo

clock-img

07.01.2005, 22:34

clock-img

vidja

pencil-img

210

ali se je že kdo srečal s samozadovoljevanjem pri 4 letnem otroku? Kako odreagirati?

clock-img

07.01.2005, 22:41

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To je cisto normalno. Sem to zasledila pri prijateljici, ima malega otroka, pa mi je marsikaj povedala. To je cisto naravni proces spoznavanja svojega telesa in ugodja. Najbolje je, da ga pustis na miru. Nehal bo sam od sebe.

clock-img

07.01.2005, 22:42

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Pusti ga, razen če to dela v javnosti-takrat ga opomni, da se to ne dela pred drugimi.

David si ga je sedaj začel dobesedno vlečt.:)-Me kar boli, ko ga gledam. Skoraj vedno, ko mu dam pleničko dol.:zmeden2:

clock-img

07.01.2005, 22:43

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

haha. Jakob tudi. Se prime za jajcka tak da mu pri vseh prstih ven leze koza. :)- :)-

clock-img

07.01.2005, 23:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

To je normalno, pa da si gledajo lulice in lulije drug drugemu ...tako odkrivajo sebe in svoje telo. Bodi potrpežljiva in poteši njegovo radovednost tako, da mu pokažeš kakšno knjigo na to temo. Učila in Didakta imata super knjige na to temo. Ne skrbi to je normalno.Ne se norčevat iz njega, ker bo dobil občutek sramu.

clock-img

08.01.2005, 10:43

clock-img

iza

pencil-img

86

To je res čisto naravno in normalno, malčku pa lahko pozornost preusmeriš na kaj drugega bolj zanimivega in samozadovoljevanje ga bo tudi kmalu minilo.

lp:rozica:

clock-img

08.01.2005, 20:58

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

moja pupa (6 let) se še vedno boža in ko jo vprašam zakaj, pove da ji paše
nikoli nisem rekla, da se tega ne dela, da je to grdo, fuj ali kaj podobnega...ko sem prvič opazila, sem ji povedala, da to ni lepo, če so zraven drugi in da lahko to počne v svoji sobi ali ko je sama v kopalnici
včasih jo čudno pogledam med branjem pravljice ob večerih, pa mi samo reče, da če sem jaz zraven, lahko to dela :)-

clock-img

08.01.2005, 21:23

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Kaj nas se caka ...Res zanimive stvari:)-:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem