cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mal čudno vprašanje

clock-img

15.02.2007, 09:46

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Zanima me, na katerem mestu ste začutile prve brcike? Sama sem v drugo noseča (se sploh ne spomnim, kako je bilo prvič) pa nisem prepričana ali je to to. Aja, sem pa v 19. tednu. Namreč vsake toliko časa me nekaj dregne čisto spodaj, ne znam točno opisati kje. Pa se mi zdi skoraj prenizko ali pač ne. Prosim za vaše izkušnje.

Lp 

clock-img

15.02.2007, 09:53

clock-img

Tekica

pencil-img

193

Že konec 16. tedna, ker sem ugotovila, da se nekaj dogaja, pa ni ne moja prebava user posted image , ne utrip žil, ker sem bila popolnoma sproščena pred TV. Potem pa kar redno. Zdaj (37 t) me pa kar brcne, če mu/ji kaj ne paše.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

clock-img

15.02.2007, 09:57

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ja, tudi jaz sem prve brcike (sicer v 16. tednu) začutila zelo nizko, malo nad sramno kostjo. Imela sem iste pomisleke, če je to to, saj je tako nizko. Čez kak teden se je potrdilo, da je res to. Čestitke za prve brcike!

clock-img

15.02.2007, 10:02

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

O, si me kar malo potolažila. Ja, točno nekje na tem mestu jih čutim. Sumljivo mi je bilo samo to, ker trebušček pa v bistvu raste ravno nad tem. Je pa res, da srčka pa tudi poslušajo nekje na tem mestu. Mislim, da je najbrž to res to.

clock-img

15.02.2007, 11:02

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Jaz sem jih začela čutit tudi v 19 tednu, je pa blo tak kot da bi kačica lezla, pa tudi bolj spodaj. V drugo baje čutiš prej kot v prvo.

Gremo veselo.

clock-img

15.02.2007, 20:26

clock-img

katipi

pencil-img

937

Prve brce občutiš kot trepetanje metuljevih kril...

clock-img

16.02.2007, 11:25

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

V začetku maja 16 teden. Sred dnevnika, samo kadar je govorila Tamara Vonta. Najprej nisem vedela da je to to, potem me je pa vsak dan zvečer ob Tamari nekaj "frcalo" v trebuhu.

clock-img

17.02.2007, 09:00

clock-img

majrim

pencil-img

3991

katipi je dala dobro primerjavo...jaz sem jih začutila 14.2. kake tri ure po UZ...je pa 20 teden..mislim,da ni lepšega občutka..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem