IZVIRNO SPOROČILO: lenček
Našega je do te meje razjezilo, da se ponoči zbuja na 2 uri in se takoj v kravice vrže, po 10 minutah joka, pol ga dam na veliko posteljo, pa tam malo potelovadi, pol pa na jošk in spat. Če ne spi trdno, gre spet v kravice in na koncu omaga na trebuhu. Po mojem trenirajo, je pa srce in ušesa parajoče, priznam. Upam, da bo kmalu natreniran...
Hahaha, se spomnim teh noči in spanj. Takrat mi ni bilo smešno, zdaj pa mi je, sori. Res je, dokler ni znal na trebuhu zaspat, sem vstajala tudi na 10 minut

. Ni mi bilo jasno, zakaj se sploh obrača na trebuh, če pa ga tak moti. Pa je pogruntal čez kaka 2 meseca, da je na trebuhu luštno spat in zdaj je mir. Pa ko ni bil kriv trebuh oz kravice, pa je duda ven padla

, pa je spet to moral trenirat

. Zdaj ima v posteljki 6 dud, eno že najde

, če ne pa itak mami pride

.
IZVIRNO SPOROČILO: tjasssa
Nimam pojma vrjamem da so zobki, ker se noro slin pa skos roko v usta in si drgne dlesni.....
Upam, da te ne razočaram in da bo pri vas drugače. Našemu že več kot 2 meseca teče slina iz ust v potokih (slinčki, bodiji, majčke, to ne utegnem menjat), Med tem ko se plazi ali stoji, naredi pod sabo vedno lužo, drgne z vsem mogočim, grize ko zmešan, vsi nam sam govorijo zobki, zobki..... pa jih še vedno ni
Katy saj veš kako pravijo, večji otroci več skrbi
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.6.2009 11:25:05 >