writing-img

mali frizer

clock-img

04.02.2010, 08:56

clock-img

aki

pencil-img

38

Očitno se je naš 2-letnik že odločil za svoj poklic - očitno bi bil rad frizer !!! user posted image

Spat moramo vedno z njim, ampak izključno iz razloga, da se potem igra z lasmi. Njegovi niso dobri (čeprav ima daljše kot nekateri drugi člani družine user posted image ). Do sedaj to ni bil tak problem - smo pač šli z njim tistih 10 min in ja božal lase, ampak zdaj se je to razvilo v obsedenost. Kadar je zaspan ali ima v ustih dudo, se mi kar 'priklopi' na lase in vleče, puli, navija,... user posted image
Zvečer pridem iz njegove sobe z glavo polno 'dreadlocks'-ov.
Seveda se mi smili in mi je hudo, če joka in prosi in ne more zaspat - to se zgodi, ča mu ne dovolim igrat se z lasmi - in upam, da ga bo minilo samo od sebe user posted image .
Ima kdo podobne izkušnje in kako se je stvar razvila?

clock-img

04.02.2010, 09:04

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Vav, koliko frizerjev bo user posted image . Moja se je najpred odstrigla pramen las, ok, se ni poznalo ne vem kako. Potem se je pa čez ene 3 dni kar konkretno. Tako, da je ška z dolgolaske, lase skoraj do ritke, na ježka user posted image na user posted image user posted image .

Saj vem, da ti nisem prav nič pomagala.

Ti si moj b..

clock-img

04.02.2010, 09:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aki

Očitno se je naš 2-letnik že odločil za svoj poklic - očitno bi bil rad frizer !!! user posted image

Spat moramo vedno z njim, ampak izključno iz razloga, da se potem igra z lasmi. Njegovi niso dobri (čeprav ima daljše kot nekateri drugi člani družine user posted image ). Do sedaj to ni bil tak problem - smo pač šli z njim tistih 10 min in ja božal lase, ampak zdaj se je to razvilo v obsedenost. Kadar je zaspan ali ima v ustih dudo, se mi kar 'priklopi' na lase in vleče, puli, navija,... user posted image
Zvečer pridem iz njegove sobe z glavo polno 'dreadlocks'-ov.
Seveda se mi smili in mi je hudo, če joka in prosi in ne more zaspat - to se zgodi, ča mu ne dovolim igrat se z lasmi - in upam, da ga bo minilo samo od sebe user posted image .
Ima kdo podobne izkušnje in kako se je stvar razvila?

Imam takega 6-letnika (ampak on pravi, da bo mesar).user posted image
In jaz sovražim, če me kdo po laseh. Zato sem to rešila tako, da ga pošljem k atiju. user posted image

clock-img

04.02.2010, 09:23

clock-img

trobentic_@

pencil-img

145

user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 10:20

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Kupi mu eno skodrano punčko, pa naj njo cufka.

clock-img

04.02.2010, 10:47

clock-img

mijaion

pencil-img

8

Naša 2,5 letna punca dela čisto enako. Zvečer moram obvezno ležati zraven nje da se igra z mojimi lasmi in tako lepo zaspi. Brez tega je pa hudouser posted image . Sem se postrigla v upanju, da bo prenehala, pa ni nič boljšeuser posted image . Vse skupaj pa se je začelo pri 1 letu, ko sva se tudi odvadile dojiti. Od takrat pa vedno za crkljanje uporablja moje ali lase. Smo poskusili z raznimi punčkami, pa se ni obneslo. Zaenkrat se zaradi tega ne sekiram.

clock-img

04.02.2010, 10:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2010, 21:17

clock-img

hubi

pencil-img

1346

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 21:34

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

tud naš 7 letnik, bi cukal, če bi mu pustila. ampak ker to dela že od nevemkdaj, mu ne dovolim, ker ne prenesem, da se me kdo dotika po laseh. Kadar pa pride ponoči k nama, pa začne v spanju vlečt moje lase, da mu pobegnem na rob postelje. Zadnjič si je spredej odstrigu pramen las, ker so mu šli na živce, pa ga nismo postrgli čist na kratko, ker se potem ne bi mogu cukat in bi bil čist zoprnuser posted image

clock-img

05.02.2010, 13:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

tud naš 7 letnik, bi cukal, če bi mu pustila. ampak ker to dela že od nevemkdaj, mu ne dovolim, ker ne prenesem, da se me kdo dotika po laseh. Kadar pa pride ponoči k nama, pa začne v spanju vlečt moje lase, da mu pobegnem na rob postelje.

jaz sem se nekega jutra zbudila v njegovi postelji user posted image

clock-img

06.02.2010, 21:58

clock-img

boco

pencil-img

49

No mi imamo tudi malo frizerko. Že tam od enih 8 mescev naprej. Zdaj bo stara 2 leti in ne zaspi brez da bi božala lase. Če sem jaz doma morajo bit to absolutno moji lasje. Nobeni drugi ne veljajo. Včasih še sama ne vem kdaj se mi "pritihotapi" do glave z roko in že navija in navija... user posted image K sreči zna bit nežna, če pa ne pa ji ne dovolim. V vrtcu pa izkoristi kar lase od ene punčke. user posted image
Ponoči spi z nama in ko se zbudi že išče mojo glavo user posted image user posted image user posted image   Če pa slučajno zagrabi atijevo se pa v sekundi obrne in išče mojo user posted image
No k sreči mene to ne moti. Poznam pa fantka ki namesto za lase grabi za ušesa :)  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem