writing-img

mali kolesar

clock-img

11.05.2009, 10:53

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Pozdravljeni!
Kolo že imam ogledano,zanima me pa kaj vse ste še kupili zraven za dodatno zaščito otroka,poleg čelade seveda...Je še kaj,kar moram kupiti?
Lp

clock-img

11.05.2009, 10:57

clock-img

Anonimen

mogoce scitnike za kolena in komolce(tako, ko so za rolerje)

clock-img

11.05.2009, 10:59

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Mali je star 2 leti.So takšni ščitniki sploh?Mislim za tako majhne?

clock-img

11.05.2009, 11:09

clock-img

Anonimen

joj ne vem....sam po moje se jih da dobit.vprasi tam ko prodajajo otroska kolesa pa celade.

clock-img

11.05.2009, 11:12

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Hvala,bom še to uredila,ko gremo po kolo.
LP

clock-img

11.05.2009, 11:13

clock-img

piko12

pencil-img

636

kakšno kolo pa bo to? jaz imam tud skor 2 letnika doma pa me zanima.

clock-img

11.05.2009, 12:04

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Izbrala sem Schwinn Tiger 12'colsko,ker sem o njem slišala same pohvale,pa tudi mali je bil navdušen nad njim,ko sva ga gledala v trgovini.Izbrala sem ga pa tudi zato,ker ko ga mali preraste,bo ravno pravšnji tudi za našega drugorojenčka,saj je nasploh kvaliteten in vzdržljiv.Edino,kar me moti je to,da sem zasledila le oranžno-črne.Bova ga pa še prej preizkusila v trgovini,kako se obnese.
Glede čelade bom pa pogledala kaj imajo,zaradi kvalitete so različne.Bomo videli v četrtek...
Lp

clock-img

11.05.2009, 12:07

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Pozdravljeni!
Kolo že imam ogledano,zanima me pa kaj vse ste še kupili zraven za dodatno zaščito otroka,poleg čelade seveda...Je še kaj,kar moram kupiti?
Lp

Ne.

clock-img

11.05.2009, 12:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Pozdravljeni!
Lp

Ne.

saj po mojem tudi ne...sem mislila da gre za starejsega otrocka, ko s kolesi ze neumnosti delajo pa skacjeo cez skakalnice kot mojiuser posted image user posted image user posted image
ce je pa star sele 2 leti....ne bo mogel kaj divjatuser posted image

clock-img

11.05.2009, 12:12

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Kaj počnejo s kolesi??OMG, potem bom šele paničarila,ko bo starejši user posted image ...že sedaj me je strah zanj...user posted image .
LP

clock-img

11.05.2009, 12:16

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Pozdravljeni!
Lp

Ne.

saj po mojem tudi ne...sem mislila da gre za starejsega otrocka, ko s kolesi ze neumnosti delajo pa skacjeo cez skakalnice kot mojiuser posted image user posted image user posted image

Ja saj to moj tudi počne, samo tudi za take ni kakšne posebne zaščite, razen če mu tisti ščitnik za hrbtenico nabaviš. Samo vprašanje, če ga bo hotel imet, pa itak ga ves čas tako ali tako ne more nosit, skače pa na vsakem robniku, na vsakem kuclčku, na vsaki korenini, kamnu ... Naš vozi povsod, samo po poti ne.

clock-img

11.05.2009, 12:17

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Drugače pa, metka, so vsa otroška kolesa "trpežna". Večinoma preveč trpežna, preveč težka in robustna. Ne poznam otroka, ki bi umičil jeklen obroč kolesa. Se niti še ni rodil.

clock-img

11.05.2009, 12:23

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Ja,saj v principu so si podobna.Ampak vsakemu otroku ne ustreza vsako kolo,našemu je pač to ustrezalo in zato ga bomo kupili.Bolj me skrbi čelada in tukaj sem v dvomih,kaj naj kupim.
Lp

clock-img

11.05.2009, 13:58

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ja,saj v principu so si podobna.Ampak vsakemu otroku ne ustreza vsako kolo,našemu je pač to ustrezalo in zato ga bomo kupili.Bolj me skrbi čelada in tukaj sem v dvomih,kaj naj kupim.
Lp

Pojdi v kakšni specializirano kolesarsko trgovino, tam ti bodo že v redu čelado prodali.

clock-img

11.05.2009, 14:05

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Bom,hvala!Tema zaključena.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem