writing-img

malobedasto a vendar..

clock-img

13.03.2006, 08:38

clock-img

mela

pencil-img

240

jaz full paniko zganjam, ko se moji user posted image hrana zaleti-no voda se ji in pol vse ven vrze iz sebe.uboga!in pol spet pretiravam z miksanjem da ja ne bo not kaksna drobtinica,ker me je full strah!mene  ze zdaj skrbi kako in kdaj ji bom zacela koscke hrane dajati??!!!user posted image user posted image user posted image punce, ko se ji zaleti a naj jo zvignem in jo dam seb na raamena al kako???sej veste kaj mislim!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2006, 08:59

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Ko se ji zaleti, naj bi imela glavo "visečo" navzdol, da gre stvar lažje iz sapnika. Medtem ko sediš, naj bi otroka obrnila na trebuh, si ga položila na kolena, tako, da od pasu navzdol "visi" in ga nekajkrat (5x npr.) na hitro udariš po hrbtu (odločno, vendar seveda ne premočno).
Pa brez prevelike panike! Vsem otrokom se prvi koščki hrane zaletijo, zato pa jim dajemo postopoma nekoliko večje. V resnici pa se baje lahko zaduši predvsem s celim grozdjem in oreščki.

clock-img

13.03.2006, 10:06

clock-img

mela

pencil-img

240

hvala-ampak sem se odloćila da ji grozdja n oreskov ne bom dajala do 10 leta!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem