writing-img

mami

clock-img

09.04.2008, 10:24

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

pravkar sem odpeljala v bolnico mojo mami...danes bo sprejeta jutri bi naj pa imela operacijo miomov...pred dvema tednoma sem jo že vozila v bolnico, kjer je ostala le dve uri, da so ji te miome postrgali ven, vendar ker so jo tako dolgo pacali (na to je čakala skoraj 1 leto) so ti miomi zrastli in jutri mora bit operirana...je imela katera že podobno izkušnjo?me malo zanima kako je to?kako dolgo bo ostala v bolnici, ali je to huda opracija,boleča???

Lp Natty

clock-img

09.04.2008, 10:28

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Živjo.

Odvisno, kakšno operacijo bo imela. Lahko jo operirajo laparoskopsko in je okrevanje hitrejše, lahko pa ima klasično operacijo z rezom kot za carski rez. Tu se malo dalj celi. Jaz bolečine nisem imela hude, ker sem dobivala inekcije, kasneje pa tablete. 4 dan sem bila brez tablet, po 1 tednu pa sem šla domov, pa sem imela klasičen poseg. Operacija sama ni zahtevna, je pa vse odvisno od posameznega primera.

Nič bat, bo vse v redu.

Vse dobro user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

09.04.2008, 10:39

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

cmokec najlepša hvala za odgovor...si me malo potolažla...moja mami je pač taka, da meni skoraj nič ne pove, ker se boji, da bi se potem jaz sekirala...sem vsaj zdaj malo bolj mirna...še enkrat hvalauser posted image

Lp Natty

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem