writing-img

mamica študentka

clock-img

06.03.2008, 11:51

clock-img

ina83

pencil-img

82

Sem jezna kot user posted image
Danes sem dobila odločbo od zrsz, da mi kot študentki ne pripada republiška štipendija. Sem absolventka in moj fant dela v šolstvu za polovični delovni čas. Januarja sem rodila. Nikoli nisem delala preko študenta, tako, da sem brez dohodkov in smo praktično odvisni od ene plače pa še ta za polovični delovni čas. Torej nam pripada 175 e starševskega dodatka, otroški dodatek še ne vem koliko je. In pol se grejo, da nej mamo otroke mladi, da bo država pomagala. Kako si pa predstavlajo da živimo, od zraka al kva? Pa sej jim je vseen. KLINC pa taka država!

clock-img

06.03.2008, 11:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.03.2008, 11:59

clock-img

Anonimen

Tudi štipendija gre na prihodek.In če presegate potem pač ne dobite nič.Niste niti prvi niti zadnji

clock-img

06.03.2008, 12:01

clock-img

ina83

pencil-img

82

Nisem zaposlena, redna študentka, prvič zaprosila za štipendijo. Ja kaj pa naj se pritožim, če pa za 50e presega dohodek na družinskega člana?

clock-img

06.03.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

če ne presegate cenzus za socilano daj tam vlogo
pač tako je- to je življenje

clock-img

06.03.2008, 12:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.03.2008, 12:53

clock-img

Una

pencil-img

399

IZVIRNO SPOROČILO: ina83

Sem jezna kot user posted image
Danes sem dobila odločbo od zrsz, da mi kot študentki ne pripada republiška štipendija. Sem absolventka in moj fant dela v šolstvu za polovični delovni čas. Januarja sem rodila. Nikoli nisem delala preko študenta, tako, da sem brez dohodkov in smo praktično odvisni od ene plače pa še ta za polovični delovni čas. Torej nam pripada 175 e starševskega dodatka, otroški dodatek še ne vem koliko je. In pol se grejo, da nej mamo otroke mladi, da bo država pomagala. Kako si pa predstavlajo da živimo, od zraka al kva? Pa sej jim je vseen. KLINC pa taka država!

Se strinjam, kakšna država!!! Ampak država podpira rodnost do te mere, da imata starša svoje dohodke, ne podpira pa študentov, naj imajo otroke. Ti naj najprej doštudirajo, potem se pa odločijo zanje. Ne me narobe
razumet, ker sva skoraj na istem.

LP, Una

clock-img

06.03.2008, 13:21

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Če hočeš štipendijo ti pol ostane edina možnost, da se prijaviš kot mati samohranilka.

clock-img

06.03.2008, 23:02

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Očitno ima fant tolikšno plačo,da presežete cenzus. A pa si dobro izpolnila obrazec?
Jaz sem jo dobila,pa sem takrata delala prek študenta.

clock-img

08.03.2008, 22:40

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Kolk jst vem, naj bi vsaka mamica študentka dobila štipendijo, razen če ni podaljšala absolventskega staža!user posted image  Jst je recimo samo zaradi tega nisem. Ker sem že drugo leto absolventka. Dobila pa bi štipendijo, če bi recimo ponavljala letnik. Ma, ni mi jasno...

clock-img

08.03.2008, 23:10

clock-img

Anonimen

vsaka ne dobi štipendije,tudi zanjo obstaja cenzus,ki se ga ne sme presegati

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem