writing-img

mamica študentka - vrtec

clock-img

01.06.2005, 12:24

clock-img

maja24-2

pencil-img

222

Mi smo dobili negativen odgovor za vrtec kljub vsemu da sem jaz se studentka no ampak to se ni vse problem je v tem da so nas spustili in da je bila to njihova napaka smo sedaj yviseli ali mogoce katera ve kam se lahko pritozis, ma res me ful jezi njihova malomarnost.
lp Maja

clock-img

01.06.2005, 13:40

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pritoži se! To je tvoja zakonita pravica. Poznam primere, ko se je potem stvar razpletla njim v prid - torej so vrtec dobili. Kar pogumno.

clock-img

01.06.2005, 15:31

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Tut mene so zavnil, pa nisem študentka. Sm šla tja, direkt do upravnice, 2x in ji povedala, da pač nimam nobene duge variante, nimam nikogar od domačih da bi merkal, vse poznana varstva sm preklicala, nimao placa, za privat varstvo pa denarja nimam saj je več kot še enkrat dražje. Vprašala sem jih, kaj naj naredim sama, če je cel sistem tolk u ****u, da otrok nima kam dat. To vendar ne sme bit problem. In potem je začuda pa kar našla prostor. Poskusi jit osebno tja, povej, da si v škripcih, mogoče bodo pa tut za tvoje dete našli prostor.;)

clock-img

01.06.2005, 22:28

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pritoži se.
To so svetovali tudi meni.
NAm se je zgodilo, da smo bili najprej v vseh 3 vrtcih zavrnjeni, potem pa po čudežu v dveh sprejeti. Iamm 2 deklici, tako da smo konec konec lahko celo izbirali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem