22.12.2005, 13:50
2670
Predlagal je, da grem domov in da ne čakam v porodnišnici, ker naj bi bilo ležanje tam precej neudobno (pa še res je!) in smo šli domov in sladko pančkali do jutra.
Predlagal je, da grem domov in da ne čakam v porodnišnici, ker naj bi bilo ležanje tam precej neudobno (pa še res je!) in smo šli domov in sladko pančkali do jutra.
), katera zelišča naredijo porod lažji in sem našla poleg maline še navadni komarček, zato zdaj pijem otroški čaj Lumpi oz. otroški čajček. Baje ga patronažne priporočajo za pitje mamicam tudi pri dojenju, ker preprečuje krče pri otročku. Zasledila sem, da Indijanke za lažji porod pijejo čaj in vino iz indijankine trte (no, tega pa pri nas ni). Je pa zelo priporočljiv tudi čaj iz velike koprive v zadnjih tednih nosečnosti, ker vsebujejo veliko vitaminov, med njimi tudi vitamin K in kalcij, preprečuje krče in zmanjšuje bolečino itd.. Se mi zdi, da bo potrebno kakšnega zeliščarja vprašat, kako je s čajem koprive in koliko ga je potrebno popiti
Sem še angleški tekst zraven prilepila, če se bo kateri dalo brat.. 
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske m...
Porod

V Južni Koreji so na univerzah uvedli pravilo, da se pri sprejemu ne upoštevajo le ocene, ampak t...
Vse o šolah
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!