writing-img

mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!!

clock-img

25.11.2004, 17:51

clock-img

ninca

pencil-img

995

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Danes je v mercatorjevem katalogu MERCATOR MESEC DECEMBER na str. 10 pisalo tole 9nebesa:

DARILNI BON ZA MAMICE (OZ. :nosecka: S ŠTUDENTSKIM STATUSOM
Vzajemna zdr.zavarovalnica podarja darilni bon v vrednosti 15.000 SIT vsem rednim študentkam, ki bodo v obdobju od 1.6.2004 do 31.5.2005 postale mamice. Vrednostni bon lahko bodoče mamice izkoristijo za nakup opreme za :duda: iz širokega programa lumpi v mercatorjevih hipermarketih širom slovenije. V primeru večjega št. :duda: podarja Vzajemna darilni bon za prav vsakega. Za podrobnejše informacije o donaciji obiščite spletno stran http://www.vzajemna.si/ ali pokličite brezplačno tel. št. 080 20 60

to je to, upam da nisem kaj zamutila pa da je že kdaj blo napisano to....samo v vednost ;)

papa :kuza::kuza::kuza:

clock-img

25.11.2004, 18:30

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Jap...jaz sem ga ravno danes prejela po pošti. 15 jurčkov pa je nekaj. Drugače me pa zanima če je katera ki je že vnovčila bon. Pa me zanima a moraš to naenkrat kupit materijala za 15 jurjev ali lahko po obrokih. Npr. enkrat nekaj, drugič tudi kej itd.

clock-img

25.11.2004, 18:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)- A po posti Dadi???A mas ti mal veze na posti??
A to pol pripada vsem???

clock-img

25.11.2004, 19:04

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja ZARA mam veze ja. Poštar vsako jutro prinese pošto...a pri vas ne?:)-:)-:)-:)- Glede pripadanja pa...poskusi mogoče ga boš dobila.:)-:)- Samo če poštarja poznaš pol dobiš.:)-:)-:)-:)-

clock-img

25.11.2004, 19:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja ne Dadi sm sele pol vidla, da ne spadam v to skupino mamic(vse na hitro preberem),ja sej jst zmer nekej falim...
Pa ce mas take veze,se men mal zrihtej,matr...:)-8):)-

clock-img

25.11.2004, 19:14

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja ni problema...samo vpiš se na kakšen fax....pa še enga otročka naštimaj..pol ti bodo pa poslali..Zihr.:)-:)-:)- Žal jest sem dobila samo enga..lahko ga dam čez pol pa ti pošljem polovičko.:)-:)- un del k se moram podpisat ostane meni, ta drug del dam pa tebi.:)-:)- Se vid da nisem ta prava Gorenjka.:)-:)-:)-

clock-img

25.11.2004, 19:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

uredu....8):)-8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem