writing-img

manjše plačilo zaradi bolezni

clock-img

18.01.2009, 17:06

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Sem iskala, pa nič ne najdem...če mi lahko kdo pomaga.

Zanima me, če obstaja opcija, da plačaš manj vrtca v kolikor je otrok dlje časa odsoten zaradi bolezni (pri tem ne mislim, na tistih nekaj € za prehrano). Zdi se mi, da sem enkrat nekaj zasledila na to temo, vendar ne najdem nič.
Če to "pravilo" obstaja, je splošne narave, ali odvisno od posamezne občine?

Hvala za pomoč.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

18.01.2009, 17:16

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Mislim, da mora biti odsoten 30 dni. Pol ti pa zdravnik neki potrdi.

clock-img

18.01.2009, 17:19

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri nas je to en teden, je pa zasebni vrtec s koncesijo.

clock-img

18.01.2009, 17:23

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Ja, to obstaja, samo nisem prepričana, če velja za vse občine. Pri nas je tako, če otroka ni v vrtcu neprekinjeno najmanj tri tedne, dobiš pri pediatru potrdilo, da je bil otrok res bolan, to prineseš v vrtec in na podlagi tega se plača 30% cene vrtca.

clock-img

18.01.2009, 20:20

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Jaz sem tudi slišala da to obstaja, pa sem vprašala na GU in dobila odgovor da v našem vrtcu (Izola) to ni možno, tudi če ti pediater napiše potrdilo o bolezni.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

18.01.2009, 22:26

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

otrok mora biti odsoten več kot en mesec in prinesti moraš zdravniško potrdilo. Za tisti mesec plačaš samo rezervacijo prostora v skupini. Pri nas je bilo dve leti nazaj to cca 25€ če še ne motim.

clock-img

19.01.2009, 07:43

clock-img

marty5

pencil-img

1570

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jaz sem tudi slišala da to obstaja, pa sem vprašala na GU in dobila odgovor da v našem vrtcu (Izola) to ni možno, tudi če ti pediater napiše potrdilo o bolezni.

No, ravno za ta vrtec me zanima. Hm, da ni mogoče? Nekaj mi je zadnjič naša P omenjala, da lahko napiše opravičilo, naj se točno pozanimam......pa ne vem kje user posted image . Je kje kak pravilnik ali kaj podobnega?

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

19.01.2009, 20:46

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Jaz sem prinesla v vrtec potrdilo od pediatra, ko je bil mali odsoten več kot mesec dni in sem plačala 25%.

Letos pa bo!

clock-img

20.01.2009, 20:56

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: marty5

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

No, ravno za ta vrtec me zanima. Hm, da ni mogoče? Nekaj mi je zadnjič naša P omenjala, da lahko napiše opravičilo, naj se točno pozanimam......pa ne vem kje user posted image . Je kje kak pravilnik ali kaj podobnega?

sem jo vprašala, pa mi je potrdila da ni možno. Edina možnost ki ti jo ponujajo je enomesečna odjava otroka iz vrca.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

20.01.2009, 21:05

clock-img

benika

pencil-img

7793

V našem vrtcu ti oprostitev delnega plačila vrtca priznajo, če otrok manjka 14 dni zaradi bolezni, seveda s potrdilom pediatra (ki pa ga moraš v naši občini plačat 10€).

clock-img

22.01.2009, 11:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Ja, to obstaja, samo nisem prepričana, če velja za vse občine. Pri nas je tako, če otroka ni v vrtcu neprekinjeno najmanj tri tedne, dobiš pri pediatru potrdilo, da je bil otrok res bolan, to prineseš v vrtec in na podlagi tega se plača 30% cene vrtca.

Pri nas je enako (občina NM), je pa res, da nimajo vse občine tako urejeno.

clock-img

24.01.2009, 15:40

clock-img

pupca

pencil-img

110

naš je bil lani odsoten 15 delovnih dni-zaporedoma. pri zdravniku sem dobila zdravniško potrdilo za bolezen.nesla sem ga na občino in zraven napisala kratko prošnjo za odbitek.plačala sem pa potem 50 procentov vrtca.plačala pa sem tudi zdr.potrdilo in mislim da 9 eur.

clock-img

24.01.2009, 15:55

clock-img

end1

pencil-img

1598

mi smo bli upravičeni za tisti mesec, ko je cel mesec manjkala, smo meli "srečo, da je zbolela" 31., plačali smo 50 odstotkov. potrdilo dobili tudi za nazaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem