cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

manj plodovnice

clock-img

10.03.2010, 15:15

clock-img

Anonimen

Danes sem bila na gin. pregledu, sem v 21 tednu, vse vredu. Ginekologinja mi je omenila samo
da je manj plodovnice, vendar je v mejah normale. Mene pa je s tem že prestrašla. Ali ima katera
izkušnje s tem. Plodove gibe zelo dobro čutim.

clock-img

10.03.2010, 17:42

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Če bi bilo alarmantno bi že kaj več rekla, meni so namreč zaradi premalo plodovnice morali porod sprožit-no, sem pa bila že 4 dni preko roka, kar je pa velika razlika.

clock-img

10.03.2010, 20:24

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

To je tudi meni rekla, se mi zdi da v 35. tednu, pa je omenila samo, da naj počivam. Je tudi mene dodobra prestrašila.
Na naslednjem pregledu.. je bilo že vse ok. Še pušenjaka sem spraševala, pa je rekel, da me je čisto brez veze prestrašila glede na to, da je plodovnice primerno (kot je napisala v materinsko).
Tako, da predvidevam, da se tudi ti nimaš kaj sekirati. Če bi res bilo kriitično, te ne  bi kar tako spustila.
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem