writing-img

mansardna kuhinja- kakšne imate

clock-img

07.02.2006, 10:07

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Ja, midva bova imela podstrešno stanovanje in oprema kuhinje se meni zdi kar velik problem....pa me zanima, če ima kdo izmed vas mansardno kuhinjo in kakšna je....če se vam ljubi dati v album, da dobim kakšno idejo....hvala že vnaprej!!!!

clock-img

07.02.2006, 11:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pri mojih starših jo imamo, samo nimam slike. So pa nizki elementi pod mansardo, na nasprotni strani so pa zelo visoke omare (do stropa). V vogalu pa je pomivalni stroj in korito. Težko opisat. Kuhinja je v bistvu v U plus na koncu še potegnjena v šank. Se pravi postrani šank (v njem nizek hladilnik in omara, potem kot ca. 70 stopinj, potem nizki elementi (omara z dvojnimi vrati, štedilnik s pečico, predalnik in omara z dvojnimi vrati). Potem pravi kot, za tem sta korito in pomivalni stroj, potem pa spet pravi kot in te visoke omare. Glej na to, da boš imela dovolj omar (posoda, servisi, kozarci, skodelice, strojčki...), pa ni fino imet skupaj vode in štedilnika, pa čim več delovnega pulta si naredi, ne ga preveč razbijat z aparati, ker boš imela na koncu samo konce po 50cm, če veš kaj mislim.

Ena znanka ima pa zgornje omare obešene na poševno steno, jih je pa seveda delal mizar. Najbolje bo verjetno izrabljena, če bo po meri. vse je pa odvisno, a imaš visoko ali nizko mansardo.

clock-img

07.02.2006, 12:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2006, 12:08

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Imam sicer mansardno stanovanje, samo imam kuhinjo na ravni steni/stropu, tak da ti ne znam pomagati. Poskusi naredit tak, če le gre, da maš vsaj ta glavne elemente tam, kjer ni poševnin. Jaz mam ne eni steni tak, tam, kjer pa je poševnina pa mam kuhinjski otok - kuhalna plošča, korito, pomivalni stroj. Tako da mam čim več prostora iz zelo veliko delovnih površin.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.02.2006, 12:27

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tudi mi imamo rešeno podobno kot sončece. Najvišji elementi na najvišji steni, potem pa se na poševni steni v enaki liniji spuščajo nižji elementi in police.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

07.02.2006, 12:30

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Mansardno kuhinjo mi je naredil moj brat - mizar. Postavljena je v L. Je pa povsod neravna streha. Kuhinja ni prav velika, je pa zelo dobro izkoriščen prostor, tudi pod stropom so omarice in poličke.

Bom dala ob prvi priložnosti slike v album. Šele danes sem ugotovila, da je treba slike pomanjšat... Pa sem poskusila in mi ne gre najbolje...

clock-img

07.02.2006, 14:48

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Midva imava na eni strani nižji strop, sem ti dala slikico v album, kuhinja je pa slikana iz obeh strani.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

07.02.2006, 15:00

clock-img

jana30

pencil-img

233

Moja mansardna kuhinja je v mojem albumu.

Carpe diem !

clock-img

07.02.2006, 15:13

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

že neki časa nazaj sem zasledila tole stran
men je ful huda tale kuhna http://www.him.si/nemec/kuhinje/modra/1.JPG
al pa tale
http://www.him.si/nemec/kuhinje/cesnjaII/4.jpg
poglej si pa še ostalo na
http://www.him.si/nemec/
tko mal za idejouser posted image
lp.,nina

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

09.02.2006, 17:15

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Evo, fotkici naše kuhinje sta v albumu!

clock-img

09.02.2006, 21:21

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Punsce, najlepša hvala za ideje in pomoč in slike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem