cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

marele....

clock-img

06.10.2012, 09:01

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

kako jih lahko shranim?

zamrznem? kaksne? blanširane, panirane, surove?

pa še......kako se jih posuši? bi jih posusila in zmlela. če se da.

hvala!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

06.10.2012, 09:13

clock-img

witch

pencil-img

3540

Jaz sem jih panirane dala v skrinjo. Nikar pa ne čakaj predolgo z njimi. hitro v skrinjo, če ne bo velikoooo črvičkov na njih. Moj prijatelj jih da pa kar sveže v skrinjo in jih potem panira. Ampak nimam ideje kak potem to zgleda, ko je cela vodena in pocasta user posted image
Nekaj pa sem jih narezala, dala na papir in na sončka sušit. So čisto lepe suhe gobe.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

06.10.2012, 09:17

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

ravnokar sem prebrala, da daš lahko surove v skrinjo.   potem pa jih zmrznjene posoliš in spaniraš.
fliknes na vroče olje in da pridejo kot sveze.

kako na debelo pa si jih narezala za susenje?

pa danes in jutri menda ne bo sončka. user posted image    jih dam lahko nad šporgert susit?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

06.10.2012, 09:27

clock-img

witch

pencil-img

3540

Po resnici povedano jih nisem rezala, ampak kar trgala. Ker se niso dale rezat. Debele so bile pa itak vsaka po svoje. Mislim da ne bi smelo biti nič narobe če jih nad štedilnikom sušiš. Edino hiša bo verjetno malo smrdela user posted image
hmmm na to pa nisem pomislila da jih zamrznjene paniraš. Tak bi šlo, ker tiste nezamrznjene so cele pocaste.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

06.10.2012, 10:22

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Nujno moraš zamrznjene dati v vroče olje, drugače imaš samo poc.

clock-img

06.10.2012, 22:42

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Panirane dežnikarice ali po domače pohane marele so odlična gobja jed, ki jo na žalost lahko pripravljamo le takrat, ko rastejo v naravi. Res pa je, da lahko panirane shranimo tudi v zamrzovalnik, a ne za dolgo.

clock-img

06.10.2012, 23:54

clock-img

Fleka

pencil-img

835

Jaz sem letos nabrala veeeliko marel.Narezala sem jih na cca.1 cm široke trakove,jih zložila na pladenj in dala zmrznit.Ko so bile zmrznjene sem jih dala v vrečke za živila.Delam jih z jajci, v omaki(z smetano za kuhanje)in prelijem čez testenine,.....Njami.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

clock-img

07.10.2012, 18:01

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Nekaj sem jih spanirala nekaj pa sam naseckala in dala v skrinjo za omakco in tudi mende se lahko dajo v juhico.Danes sem jih pa delala tudi z jajčki sicer v kombinaciji u sirovkam in parkeljci njamiiiiii

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem