writing-img

marelice-kašica

clock-img

27.07.2007, 14:02

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

zanima me kako ve pripravite kašico iz marelic? jaz sem jih malo prekuhala in nato pretlačila s paličnim pa so bile kisle, ko sem jih pretlačila surove so bile kisle, ko sem jih olupila pa spetuser posted image drugače če jih ješ pa so sladkeuser posted image

clock-img

27.07.2007, 14:05

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz sem dajala marelice iz kompota.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

27.07.2007, 15:07

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz marelice zmešam z banano, hruško ali jabolkom in potem je vse skupaj malo bolj sladko. Same marelice so pa ful kisle, tudi če surove spasiraš.

clock-img

27.07.2007, 17:19

clock-img

nena82

pencil-img

152

Edino če jih pustiš nekaj časa v temi, da prezorijo. Takrat postanejo sladke. Preiskušeno-jih imamo doma 6 dreves user posted image . Aja, pa še nekaj- postrgaj olupek stran in daj samo meso...

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

27.07.2007, 21:44

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: nena82

Edino če jih pustiš nekaj časa v temi, da prezorijo. Takrat postanejo sladke. Preiskušeno-jih imamo doma 6 dreves user posted image . Aja, pa še nekaj- postrgaj olupek stran in daj samo meso...

jaz sem zadnjič spasirala že ful mehke in ful sladke, kašica je bila pa vseeno kisla user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2007, 23:11

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Marelice kar z olupki pokuham, vodo pa sladkam z rjavim sladkorjem. Vse skupaj spasiram s paličnim in dodam še koruzni piškot, ki se v kašici kar stopi.

clock-img

28.07.2007, 15:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ponavadi kar sveže olupljene pretlačim z vilico in mešam z banano, ki fajn osladi user posted image  Sladkorja jaz še ne bi dodajala, saj je še čas za to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem