writing-img

marelice

clock-img

28.11.2007, 17:35

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kako naredite marelice za otroke (6 mesecev)? vem da sem enkrat nekje videla, da se lahko naredijo tudi suhe, pa ne najdem...pa zanima me še kako je z borovnicami in brusnicami?

clock-img

28.11.2007, 17:36

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Jaz jih dam iz kompota in zmešam z banano.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

28.11.2007, 18:25

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Drgač ne vem, ampak, če suhe čez noč namočiš v vodi, ratajo kot sveže. Pa to pol mogoče pretlačiš.

clock-img

28.11.2007, 19:34

clock-img

mravljica3

pencil-img

137

Jaz kar veliko uporabljam suhe marelice, ki jih skuham z jabolkom, nekakšen kompot. Včasih dodam tudi suhe slive in kakšen bebi piškot. Moja dvojčka to zelo rada jesta.  Res pa se marelice kar napnejo in zmehčajo ko jih skuhaš tako, da jih z lahkoto spasiraš s paličnim mešalnikom.

clock-img

28.11.2007, 22:02

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

IZVIRNO SPOROČILO: mravljica3

Jaz kar veliko uporabljam suhe marelice, ki jih skuham z jabolkom, nekakšen kompot. Včasih dodam tudi suhe slive in kakšen bebi piškot. Moja dvojčka to zelo rada jesta.  Res pa se marelice kar napnejo in zmehčajo ko jih skuhaš tako, da jih z lahkoto spasiraš s paličnim mešalnikom.

Enako sem delala pri starejši hčeri. Jabolku sem dodala tudi zmrznjene višnje ali borovnice, da ni bilo vedno enako.

clock-img

28.11.2007, 22:54

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

aha, pol samo skuham suhe marelice? na kompot se pa sploh nisem spomnila user posted image

clock-img

28.11.2007, 23:00

clock-img

Anonimen

marelice - suhe od Seeberga (so mehke in brez konzervansov), namocim v vodo, potem odcedim, narezem in skupaj z marelicnim sokom ali ostalim sadjem spasiram v kasico ter na koncu primesam pasirano skuto.... poje kot velika

isto kot z marelicami delamo s slivami, ce je zaprta

borovnice in brusnice - nekaj jih imamo zrmznjenih in jih odtalim in zmesam v sadno kasico... mnjami so

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem