cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mariborčanke

clock-img

24.09.2007, 10:54

clock-img

mlecek

pencil-img

29

Punce, kje se da v Mariboru malo migat? Kje, kdaj in...........
Če ne začnem migat, se mi bouser posted image .

Hvala.

clock-img

24.09.2007, 12:12

clock-img

Anonimen

Kaj točno pa iščeš?user posted image

clock-img

24.09.2007, 12:22

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

? Fitness, pilates, aerobika, odbojka, bowling, hribolazništvo, .... ?
Povej kaj več! user posted image

clock-img

24.09.2007, 12:58

clock-img

mlecek

pencil-img

29

Zanima me aerobika ali kaj podobnega. Za "dekleta" do 40 let. Samo ne za stare mame, ki telovadijo ob glasbi T. Kesovijeuser posted image  (sem že doživela).

Sem že hodila na EKS na Tabor I., pa ne vem, če še imajo.

Lp

clock-img

24.09.2007, 13:07

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Aerobiko imaš na Studencih v športnem društvu, pa v bistvu skoraj v vseh fitness studijih. Jaz sem nekaj časa hodila na aerobiko k Top power fitness studio, zdaj pa mi je od rok in od nog. Imeli so več skupin, Tereze zagotovo nismo preplesale user posted image  Prav luštno je bilo. Na Tabor I je še vedno telovadba, ampak tam je bila meni bolj za starejše mamke. Sva bili s sodelavko nekajkrat, ampak se nisem mogla vživeti, ker sva bili pri najinih letih proti ostalim še precej smrkavi, pa se obe bližava 40.

clock-img

24.09.2007, 13:13

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

jaz sem hodla k Bodyfitu zraven novega Tuša ( Bowling ). Maš vse od pilatesa, aeorobike, vaje z utežmi - imajo prav urnik, kdaj je kaj in se sama odločiš kaj bi delala. So mi ravno pred dnevi poslali program

clock-img

24.09.2007, 13:55

clock-img

mlecek

pencil-img

29

Lenny, potem pa najbrž nisi bila pri isti vaditeljici. Te stare mamke so ravno končevale pred nami, tako, da smo jih vedno ujele "na delu"user posted image . Nas je imela Andreja Š., hodile smo na EKS. Bilo mi je zelo všeč, ampak nam je vaditeljica ušla v Kamnico, ki pa mi je od rok, nog, koles...user posted image
Cenovno je bilo zelo ugodno - 13 evrov, hodila sem  2 x na teden, lahko bi pa za to ceno šla večkrat.
Škoda, da nista s kolegico bili v naši skupini, ali pa se motim?

clock-img

24.09.2007, 14:17

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

user posted image  user posted image  user posted image  Za to skupino so prihajali moški na košarko, tako da ..... če bi videli mlajšo skupino za aerobiko, bi zagotovo zamenjali user posted image  user posted image  user posted image
Za zgoraj omenjeni Bodyfit tudi pravijo, da je fajn. Ne vem, je pa oče hodil tja na fitness in mu je bilo O.K.

clock-img

24.09.2007, 14:26

clock-img

mlecek

pencil-img

29

Čaki malo, tudi za našo skupino so prihajali moški na košarko user posted image . Hodila pa sem ob ponedeljkih in sredah. Ampak med nami nobene "old punce".

Sokol na Studencih ima letno članarino 8 evrov, 10 obiskov TNZ na mesec pa 25 evrov. Se mi zdi too much, glede na to, da sem prej plačevala na T1 13 evrov.

clock-img

25.09.2007, 08:14

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ob sredah ob 20.00. 2004/2005, potem pa se je napovedal najin mini in sem nehala.

clock-img

07.10.2007, 20:34

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz hodim na Formo na Pobrežju

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem