writing-img

mario zmagal BB italija

clock-img

22.04.2008, 13:43

clock-img

snake

pencil-img

716

tip je legneda sem prav vesela da je zmagal on!!!

je gledala katera primorka včeraj finale????meni je blo ful lepo altro ki tej naši, ne zanjo niti ene oddaje zaprav nardituser posted image

življenje je lepo

clock-img

22.04.2008, 13:55

clock-img

Anonimen

Gledale in navijale.Ali Jean Filip ali Mario.Prav je,da je Mario,ker mu denar rabi.
No ja tudi Teresi,samo kaj,ko je tok histeričnega obnašanja.

clock-img

22.04.2008, 14:40

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

Mario je full car, sem vesela, da je zmagal.
Sicer pa važno, da ni zmagala una čiken od Christine user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

22.04.2008, 14:44

clock-img

kazi

pencil-img

42

Đizus, po naslovu sem mislila, da je zmagal Mario Galunič. user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej pometi pred svojim pragom.

clock-img

22.04.2008, 14:55

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

meni reality niso všeč...... sploh pa naši, ker se morajo z alkotom nalivat, da se kej dogaja, kar ne bi bilo igrano.......kopirajo od italijanov...sploh lanskega.... pa voditeljica je obup.....

italijanske sem gledala pa samo prve 3, ostalo je vse igrano in kot pri nas umetno, prisiljeno narejeno.....

clock-img

22.04.2008, 15:23

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Jaz sem gledala finale GF, sem vesela da je Mario zmagal...G. Filip mi ni bil všeč. Slovenski BB pa mi je vsebolj user posted image user posted image user posted image  brezokusen

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

22.04.2008, 15:39

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

meni reality niso všeč...... sploh pa naši, ker se morajo z alkotom nalivat, da se kej dogaja, kar ne bi bilo igrano.......kopirajo od italijanov...sploh lanskega.... pa voditeljica je obup.....

italijanske sem gledala pa samo prve 3, ostalo je vse igrano in kot pri nas umetno, prisiljeno narejeno.....

A si kdaj poskusila delo, ki ga opravlja? Verjetno nisi, torej ne moreš soditi. Osenarca je vrhunska voditeljica, povrhu pa še dobro zgleda.

clock-img

22.04.2008, 15:55

clock-img

snake

pencil-img

716

volga, vsak ima svoj okus, če bi ti videla kako vodi italijanska voditeljica bi spremenila mišljenje, bi videla kaj pomeni VODITI

življenje je lepo

clock-img

22.04.2008, 15:57

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: snake

volga, vsak ima svoj okus, če bi ti videla kako vodi italijanska voditeljica bi spremenila mišljenje, bi videla kaj pomeni VODITI

Ah ja, še nikoli nisem user posted image

clock-img

22.04.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

user posted image Mario zmagovalec GF8

clock-img

22.04.2008, 20:01

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

hm, js letos ful nisem gledla grande fratellota :(. poznam samo neke zdrahe med uno lino in robertom, al kako že. aja, in zakaj si tale fant Mario zasluži zmago?
voditeljice....nina osenar je za slovenske razmere res dobra, pa govorte kar čte. je pa tudi res, da se z italjansko (pa ne sam z njo, tut z drugimi) ne more merit. nina tko vzdihuje in se blesavo reži, premalo naštudiraa vprašanja in komentarje ima, poleg tega je stalno na seks neki vlekla. brezveze. to zanima samo te dolgočasne slovenclje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem