writing-img

marks and spencer

clock-img

21.05.2008, 20:06

clock-img

lea23

pencil-img

517

nisem še nikoli kupovala tam, sem pa zadnč šla mimo njegove trgovine v lj v city parku.. zdaj mi je žal da nisem zavila noter user posted image
me zanima če katera kupuje tam oblačila za tamale? moja je stara 1 leto, pa moram kupit kakšne bodye s kratkimi rokavi za poleti in spalne pajacke.. v H&Mu sem že pobrala kar je bilo pametnega in luštnega..

sem gledala na njivi spletni strani, ki sicer ni slovenska, komplet 3 spalnih pajackov po 10€ user posted image  se mi zdi ful ugodno, pa me zanima če je dejansko v trgovini res tako user posted image  tako nizke cene pajackov in bodyev?user posted image

clock-img

21.05.2008, 20:07

clock-img

lea23

pencil-img

517

pa komplet 5 bodyev s kratkimi rokavi za 9€ .........

clock-img

21.05.2008, 20:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ravno bodyje in pižamice imajo zelo kvalitetne in poceni. Pa gatice in nogavičke lahko tudi pohvalim. Neštetokrat oprano in posušeno v stroju, pa se nič ne pozna. Po moje se ti splača kdaj not zavit, ja.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 21.5.2008 20:11:01 >

clock-img

21.05.2008, 21:07

clock-img

piko12

pencil-img

636

A ste to kako znižanje ujele? Ker meni se zdi dražje kot v HM al pa CA. Jaz sem pozimi kupla komplet 3 spalnih pajackov za 12eur, sam je bilo znižano s 35eur. Zdaj so bili pa 3 za 25 eur. Drugač sem ful zadovoljna z njimi, so fajn mehki pa oblika ostane. Bodiji so pa tud dražji kot v HM, ampak so mi tud fajn. Če se ne motim, jih je bilo 5 okol 30 eur.

clock-img

21.05.2008, 21:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Joj, za cene pa res ne vem več, je že dolgo, kar sem nazadnje tam kupovalauser posted image . Vsekakor je bilo takrat zelo ugodno, a nimam pojma, če je bilo znižano. Tudi možno.

clock-img

21.05.2008, 21:14

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Redne cene niso ravno nizke. Bodiji (7 kom) mislim da pridejo okrog 30€, pa komplet treh pižamic tudi tam nekje. Tisti kompleti po trije bodiji, pa mislim da so bili 15€.

Tako da na spletu je očitno kakšna akcija.

So pa res kvalitetne zadeve - enako kot je bil Mothercare.

clock-img

21.05.2008, 21:25

clock-img

lea23

pencil-img

517

o hvala, ravno to sem želela slišat, da vseeno ni tako zelo poceni user posted image
sicer na spletu nič ne piše da je kakšna akcija, ampak mi je blo že takoj sumljivo da so tako smešno nizke cene user posted image
zato sem raje vprašala tukaj, če katera mogoče ve, hvala vam! user posted image

clock-img

21.05.2008, 21:35

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz imam eno majčko s kapuco od njih, pa moram rečt, da glede na ceno in kvaliteto ki naj bi bila, nisem čisto nič zadovoljna user posted image  . Po prvem pranju se je čisto zblajhala, šivi niso več ravni,... al nisem imela sreče, al pa je roba bolj tak, ne vem

clock-img

21.05.2008, 21:57

clock-img

Veverička

pencil-img

324

hmm, kaj pa, če na spletni strani niso bili EUR, ampak funti? Jaz sem se tudi skoraj zafrknila enkrat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem