writing-img

marmelada v aparatu za kruh

clock-img

27.09.2006, 09:28

clock-img

ada2

pencil-img

7402

imam Bomann aparat za kruh, pa ima opcijo marmelada, pa me zanima a je katera že sprobala, pa kako gre in ali je potem marmelada okusna.

hvala!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

27.09.2006, 13:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Tudi mene zanima kako uspe marmelada v pekaču za kruh.

clock-img

27.09.2006, 13:56

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Tudi jaz imam Bomann-ov aparat za eko kruha in sem v njem že delala marmelado - 4x. Vse sem delala po receptih, ki so v prilogi aparata in so uspele. Prvič sem naredila marmelado iz limon in pomaranč in jo potem nalila v lepe kozarčke in podarila za božič prijateljicam. Nad to so bile navdušene. Naredila sem tudi jagodno in iz gozdnih sadežev. Vse so bile dobre! Priporočam!

clock-img

28.09.2006, 12:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz pa za marmelado nisem dobila zraven receptovuser posted image user posted image user posted image samo za kruh in testo za pizzo. a bi mi lahko kopirala recepte in mi jih poslala?user posted image  prosim!!!!!!!!!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.09.2006, 22:06

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

user posted image user posted image Moji teti sta letos to skuhali, božanske marmelade iz domačega sadja sta naredili!!!

clock-img

29.09.2006, 14:12

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ker sem preseljena na sever, bom poskušala najti knjižico od aparata in ti prepisati recepte, velja?
Ne objubim pa, da mi bo ta vikend uspelo, se bom pa potrudila, da bo čimprej!

LP

clock-img

03.10.2006, 13:30

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jauser posted image user posted image user posted image  hvala!

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem