cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

marmelade v frutkovem lončku ne zatesni ?!?

clock-img

29.08.2008, 15:56

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Živjo!
Ali ima katera izkušnje, kako rešiti marmelado, ki v lončkih od frutka ne zatesni pokrovčka?
Kozarci so se že ohladili, pa je le eden zatesnil pokrovček.
Ne bi rada, da se mi pokvari, pa čeprav teh nekaj kozarčkov.
Zdaj grem pa hitro na malico - da se čisto vsa ne pokvari user posted image
Ima katera boljši predlog?

clock-img

29.08.2008, 16:06

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Meni  tudi lani ni vseh. Sem marmelado ven dala, še enkrat zavrela in nalila v druge (vroče) kozarčke. Je bilo vse ok.

LP Tina

clock-img

29.08.2008, 16:26

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Hvala!

kaj si pa naredila s pokrovčki?
prevrela?
Misliš, da če en enkrat ne zatesni, da se splača še enkrat poskusit, ali bi morala imeti druge?

clock-img

29.08.2008, 17:37

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Še enkrat prevreš in čez steklen kozarček najprej daš dvojno prozorno folijo in nato zatesniš še s pokrovčkom.

clock-img

29.08.2008, 18:43

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz sem dala v druge pokrovčke. Če že prvič ne primejo, je vprašanje če v drugo bodo.

clock-img

29.08.2008, 20:43

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ma sem smotana... sem šele zdaj videla kaj sem napisala. Jaz sem dala v druge kozarčke.

clock-img

29.08.2008, 21:23

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Marmelada je sicer konzervirana s sladkorjem. Če si dala normalno mnogo sladkorja, se bo marmelada obdržala četudi pokrovček ni hermetično zaprt. Jaz sem lani, ko mi je zmanjkalo kozarcev dajala marmelado v plastične lončke s pokrovom, pa so vse še čist krasne. 

clock-img

30.08.2008, 15:09

clock-img

blak

pencil-img

660

Jaz sem se pa navadila, da kozarce obdržim, vsako leto pa kupim nove pokrovčke. Res pa je, da marmelade zelo malo sladkam, in se mi pol zdi škoda, da mi gre vse k hudiču samo zaradi pokrovov. Delam pa vseh sort marmelad, šalšo, vlagam melancane in sir.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem