writing-img

masaža

clock-img

15.07.2009, 14:12

clock-img

Anonimen

ali nosečnice lahko gremo na masažo...s trebuhom ker ne moreš ležati na trebuhu
in če...kam priporočate?

clock-img

15.07.2009, 14:56

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ne vem od kod si, ampak jaz sem šla na fontano, v mb. Pa odkrito rečeno, mi ni glih pomagalo, me je moj doma boljš zmasiral. Bolel me je pa hrbet, v višini lopatic. Peklo kot hudič! Ke ne moreš ležat, te dajo pač v sedeči položaj, da se s komolci naslanješ naprej na mizo.

clock-img

15.07.2009, 15:27

clock-img

urshak

pencil-img

385

ponekod imajo posebne stole za nosečnice, malo se pozanimaj.

clock-img

18.07.2009, 00:23

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali nosečnice lahko gremo na masažo...s trebuhom ker ne moreš ležati na trebuhu
in če...kam priporočate?

Ravno v sredo sem bila na nosečniški masaži v Wai Thai Portorož (v hotelu Riviera). Meni je bilo super! user posted image Imajo pa posebno mizo z luknjo user posted image , v katero daš trebuh, ko ti masira hrbet. Potem me je pa itak obrnila na hrbet (v luknjo dala manjkajoči del, tako da sem normalno ležala) pa zmasirala še z druge strani, pa na koncu še enkrat na hitro hrbet+vrat kar sede. 

Mene so prej še vprašali koliko sem noseča, vem da v prvih treh mesecih ni priporočljivo, zdaj (6m) pa ravno je. Še to: zasledila sem, da se refleksne masaže stolap ne sme v user posted image , ker bi lahko sprožila porod.

Če se boš odločila, se pozanimaj če izvajajo prav masažo za nosečnice - potem morajo tudi natančno vedet kdaj in kaj lahko in kdaj ne! Če prideš pa kaj na morje, ti pa itak priporočam Wai Thai user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem