writing-img

masažna blazina

clock-img

28.04.2008, 10:07

clock-img

gracija

pencil-img

13

Živjo punce,

doma imam električno masažno blazino, pa me zanima , če katera ve, če je kaj omejitev uporabe  med nosečnostjo.

Lep pozdrav

clock-img

28.04.2008, 10:13

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz vem le to,da določene masaže niso priporočljive med nosečnostjo....za blazino pa ne bi vedela....če daš na program, ki te le nežno čoha po moje ni panike...

clock-img

28.04.2008, 11:07

clock-img

racka28

pencil-img

40

mene pa zanima (ko je že ravno odprta tema), katere masaže niso priporočljive. sem že nekaj tudi sama slišala, samo ne vem točno. verjetno ni panike, če si sam masiraš stegna? user posted image
drugače si pa z električno jaz osebno ne bi. ziher je ziher.

clock-img

28.04.2008, 21:31

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Nedovoljeni so pritiski /masiranje predela trtice- tega se izogibajte. Drugače pa z masažno blazino ni panike. Prepovedana je uporaba tistih masažnih pripomočkov, ki jih prilepimo preko kože na telo- t. i. elektrod (TENS- tega lahko med porodom up. za lajšanje bolečine, prej pa načeloma ne).

No, logično se je treba izogibati tudi pritiskom na trebuh in ledveni del.

clock-img

28.04.2008, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.04.2008, 22:08

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Khm, trenutno še obiskujem fax fizioterapije in nam tam marsikaj povedo... govorim, kar me naučijo. Včeraj sem bila tudi sama na masaži celega telesa in je tudi maser sam povedal, da določenih stvari pač tam okoli ne bo izvajal zaradi nosečnosti.
Veš kako je-vsak po svoje govori in dela... user posted image
Če ni prehudega pritiska na tista območja je ok, čene pač ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem