cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

masažni stol - uporaba med nosečnostjo

clock-img

16.12.2005, 09:41

clock-img

Vanja-7

pencil-img

131

Doma imamo masažni stol od S&K Company, ali mislite da ga med nosečnostjo lahko uporabljam, ali bi lahko kaj škodilo.

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 16.12.2005 10:17:52 >

clock-img

16.12.2005, 09:51

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Na Pušenjakovem forumu sem enkrat brala, da lahko konstantna vibracija (kar predvidevam, da pri masažnem stolu je) povzroči, da se posteljica odlušči od maternice. Sledi seveda porod, če si tako daleč, sicer pa mogoče splav.
Jaz ne bi tvegala.

clock-img

16.12.2005, 10:47

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ko sem bila jaz noseča mi ga je zdravnik odsvetoval ginekolog pa prepovedal

clock-img

16.12.2005, 10:53

clock-img

artista7

pencil-img

816

mi ga imamo tudi in mislim da ti ne bi smelo škodilti.. izberi kaki bolj blagi program in vklopi gretje, da se malo spočiješ..user posted image

clock-img

16.12.2005, 10:54

clock-img

artista7

pencil-img

816

no, se popravljam. Če je tako, pa raje imej samo na gretju in se malo pogrej v njem. Se opravičujem za moje prejšnjo mnenje, da sem bila neodgovorna

clock-img

16.12.2005, 11:03

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi meni je ginekologinja rekla, da tudi ročne masaže niso najbolj priporočljive, če jih ne izvaja res profesionalec za to, kaj šele ta, ki jo omenjaš.

clock-img

16.12.2005, 19:50

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Masaža je med nosečnostjo kontraindicirana, razen morda limfne drenaže nog pri močnem zatekanju. Odsvetujejo jo v materinski šoli in večina ginekologov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem