writing-img

maska za lase

clock-img

12.03.2008, 16:30

clock-img

Natty5284

pencil-img

163

ojla...upam, da mi bo dala katera kakšen nasvet...namreč imam zelo suhe lase in me zanima kakšno domačo masko bi lahko uporabila, če katera ve?zasledila sem tukaj gor masko z rumenjakom in olivnim oljem, vendar mi je olivnega olja zmanjkalo...mogoče kak drug nasvet???danes imam malo časa in bi bilo super, če bi mi to uspelo...

Lp Natty

clock-img

18.03.2008, 01:55

clock-img

Anonimen

Olivno olje je dejansko najboljše. Jaz imam zelo suhe (pa tudi uničene) lase zaradi neprimernega domačega barvanja in sem preizkusila nešteto losjonov, mleka, serumov in mask za lase. Za svoje lase uporabljam kombinacijo Schwarzkopf Gliss-kur tekoče svile in olivnega olja (ki ga dodam v sprej).

clock-img

18.03.2008, 08:53

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

L'occitane ima eno masko za lase iz olivnega olja. Pa se eno drugo za suhe lase.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

18.03.2008, 11:06

clock-img

gojska

pencil-img

1128

ti si namaži lase ali z olivnim ali z ricinusovim ali kar z mandeljevim oljem. Nežno počeši in zavij, sama dam najprej eno vrečko potem pa toplo ruto ali brisačo, šal. Pusti nekaj ur. Je pomebno, da je skoz toplo. Potem opereš kot ponavadi. Meni je že prvič pomagal, seveda pa lahko naslednji teden ponoviš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem