cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola

clock-img

06.03.2007, 11:56

clock-img

Anonimen

ali je samoplačniška za oba ali samo za partnerja?
kdaj se prijaviti oz. kdaj jo začeti obiskovati(v katerem mesecu je najbolje)?
kako dolgo se obiskuje in kako izgleda potek?
hvala za odgovore...

clock-img

06.03.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

Šola je brezplačna. Pri nas je trajala mislim da 5 dni. Pozanimaj se v najbližjem zdravstvenem domu. Jaz sem jo obiskovala v 7. mesecu.

clock-img

06.03.2007, 12:00

clock-img

žarnica

pencil-img

706

midva nisva nič plačala. Predavanja so trajala 3 dni (vsak dan po 2-3 urce). Meni je sestra pri g povedala kdaj se prijaviti- v 7. mesecu sem bila,ko sva začela hodit na MŠ.

clock-img

06.03.2007, 12:02

clock-img

Anonimen

kaj več pa imaš tudi tukaj napisanega

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=876717

clock-img

06.03.2007, 12:06

clock-img

Avri

pencil-img

86

Na Ptuju nisma rabla nič plačat. Ne za materisnko in ne za prisotnost očeta pri porodu (leta 2005). Prijavila sem se pri sestri v ambulanti, ob obisku sem bila v sedmem mesecu. Trajala je en teden, poučevali smo se o poteku poroda, malo smo telovadili in se učili dihat ter sproščat, potem smo se dva dni pogovarjali o skrbi za novorojenčka ter kasneje otroka. Prišla je tudi zobozdravnica, ki nam je povedala vse o preventivi zob. Gledali smo tudi posnetka poroda ter vse o dojenju. Ja, saj res, tudi o dojenju je bilo veliko govora. En dan je prišel tudi porodničar, ki je odgovarjal na naša vprašanja. Skupaj smo si tudi ogledali porodnišnico ter tam spoznali nekaj babic, ki so tudi dale nekaj koristnih napotkov. Je bil hec kake štorije so razlagale.

Tako je bilo pri nas na Ptuju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem