writing-img

materinska šola

clock-img

31.12.2004, 12:03

clock-img

SU

pencil-img

919

Nekaj me zanima... med nosečnostjo (do sedaj) sem imela le eno predavanje (higiena, prehrana, ipd.) v zdravstvenem domu. Zdaj pa ne bom imela niti enega več, z izjemo en mesec pred porodom, ko bodo baje razkazali porodnišnico, razložili nekaj glede poroda, ipd. Zdaj sem pa vsa razočarana, ker sem mislila, da poteka to v večih predavanjih, kjer ti govorijo o različnih rečeh (navsezadnje tudi o porodu-dihanje pa to---tko kot vidiš v filmih :)- )... Imam pa kolegico s Posavja, pa imajo cca. 6 predavanj :zmeden2:! Ali je to ustaljena praksa?? Ali bi se mogla kam prijaviti?? Si tečaj sama plačat?? ...al kako gre to?? LP, Saša (25,5/7)

clock-img

31.12.2004, 12:25

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Jaz sem sicer iz Lj, januarja začnemo z materinsko šolo in kolikor vem tukaj traja ta šola dvakrat na teden cel mesec. Če to ni pravilna informacija:zmeden:, naj me katera popravi. Aha, začne se pa 3.1. in je za mamice zastonj. Če nisi predaleč stran, se pridruži še ti; je v predavalnici stare porodnišnice v Lj

Srečno!

Sončnica in :duda: 28 t

clock-img

31.12.2004, 14:41

clock-img

lidia

pencil-img

501

V Domžalah smo imeli petkrat po dve uri, tudi fizioterapevtka je imela predavanje, pa očki so dobili potrdila, da so bili v šoli. Po mojem je to standard, samo eno predavanje se mi zdi nekam malo, idi v najbližji sosednji zdravstveni dom, kjer nudijo več.

Od kd pa si?

clock-img

11.01.2005, 13:35

clock-img

Nika27

pencil-img

45

Lidia!
Ali so hodili tudi starši iz drugih krajev ali ste bili samo tiste, ki obiskujete ginekologa v Domžalah?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem