writing-img

materinska šola

clock-img

12.10.2008, 10:18

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Zivijo nosecke...

Zanima me se samo ce je to materinsko solo potrebno kaj placat in kako dolgo priblizno trajajo ta predavanja ter koliko jih je?aja pa kako se prijavis?user posted image

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.10.2008 20:42:45 >

clock-img

12.10.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

Zanima me se samo ce je to materinsko solo potrebno kaj placat

Ne.

clock-img

12.10.2008, 10:48

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Odvisno kje greš. V Lj je tko da teb ni treba, partner pa plača tako prisotnost v šoli in tudi prisotnoat pri porodu. Za ostale predele pa ne vem.

clock-img

12.10.2008, 10:51

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Plačilo ni potrebno.

clock-img

12.10.2008, 10:57

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

v lj plača partner samo prisotnost pri porodu....predavanj se ne plačuje...šola ima 10 predavanj trajajo pa 2 šolski uri...na internetu imaš razpored kdaj so predavanja...začnejo se vsak mesec...prva ura je skupna potem pa si izbereš termin kdaj boš obiskovala...prej lahko greš še po nalepke v porodnišnico...če pa ne ti pa potem v šoli povejo kam jih greš iskat in jih prineseš naslednjič

clock-img

12.10.2008, 17:55

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

v lj plača partner samo prisotnost pri porodu....predavanj se ne plačuje...šola ima 10 predavanj trajajo pa 2 šolski uri...na internetu imaš razpored kdaj so predavanja...začnejo se vsak mesec...prva ura je skupna potem pa si izbereš termin kdaj boš obiskovala...prej lahko greš še po nalepke v porodnišnico...če pa ne ti pa potem v šoli povejo kam jih greš iskat in jih prineseš naslednjič

točno takouser posted image . partner plača samo prisotnost pri porodu, šole NE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem