cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola

clock-img

04.04.2005, 12:36

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

a je potrebna MŠ pred vsakim porodom, tako za mamico kot za očka?

lp
:nosecka:jana73

clock-img

04.04.2005, 12:52

clock-img

pegy

pencil-img

254

Po želji ! Očka pa če hoče biti prisoten pri porodu pa mora na tečaj da lahko dobi potrdilo in plača cca.4.000 sit za obleko.

čestitke!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

04.04.2005, 12:52

clock-img

aneja1

pencil-img

124

Ni potrebno pred vsakim porodom v šolo. Če sta hodila pri prvem otroku in potem prejela potrdilo, da je tvoj mož lahko prisoten pri porodu.

lp

clock-img

04.04.2005, 13:03

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Glede plačila je odvisno od porodnišnice. V mb ne plačaš nič.

Ostalo pa tako kot si že zvedela. Če hodiš prvič in dobiš potrdilo, ga greš drugič samo dvigneš(poveš kdaj si hodila tja).

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

04.04.2005, 13:38

clock-img

Anonimen

A če je očka bil pri prvem porodu mu ni potrebno it drugič v mat. šolo?

clock-img

04.04.2005, 14:06

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

Očka mora imeti potrdilo! Če ga je zgubil, ga dobi na mat šoli še enkrat... Tudi če je bil že pri parih porodih prej ga brez potrdila zraven ne spustijo (ok odvisno od porodnišnice, a kot vem LJ zahteva potrdilo)

Drgač pa materinska šola ni obvezna pred vsakim porodom... ha ha lahko vseeno greš pa rodiš, te ne bodo prej v šolo poslal.

clock-img

04.04.2005, 14:37

clock-img

Žaža

pencil-img

149

V Mb za moža niso zahtevali potrdila. Samo vprašali so ga, ali ima materinsko šolo. Tudi plačat ne rabiš nič v MB.

clock-img

04.04.2005, 17:16

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

žaža, kdaj je bilo to? mene kar malo skrbi, kako bova to izpeljala, ker v šolo ne bova hodila, bil je pa že prvič pri porodu, pa tega ni potreboval :zmeden:

clock-img

04.04.2005, 20:24

clock-img

Žaža

pencil-img

149

Rodila sem 26.02. letos. In tudi midva nisva drugič hodila v materinsko šolo.
Moža so ob prihodu vprašali, če ima mateinsko šolo in je rekel da ima (zlagal se je, ja), pa niso nič več spraševali. Nobenega potrdila niso zahtevali.
Pa bilo je še v času prepovedanih obiskov v porodnišnici.

lp,Žaža

clock-img

04.04.2005, 21:05

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

midva nisva bila v materinski šoli, bil je prisoten pri porodu in nihče ni kompliciral. To velja za jeseniško porodnišnico, kako pa je drugje, pa ne vem.

lp:muca:

clock-img

04.04.2005, 21:16

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Sprašujem ker ne najdem sinove materinske knjižice, tam sem imela vpisano, da je mož obiskoval MŠ, čeprav je ni, zaradi službene odsotnosti.;) In ker je bil pri sinovem porodu zraven, ga ne bi rada matrala, da mora hodit;)
eh, saj imam še čas, da jo najdem...:)-

clock-img

05.04.2005, 07:56

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

išči, išči pa boš našla:)-(poglej pri mami, mogoče je tam)

clock-img

05.04.2005, 10:52

clock-img

Amoss

pencil-img

743

Mislim no, to je pa brezveze.
Midva začnema v petek z materinsko šolo in me zanima kakoje to kako dolgo traja, kaj se učiš in kolikokrat je potrebno iti?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem