writing-img

materinska šola Zagorje

clock-img

09.11.2007, 08:47

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Mene pa zanima kako je z materisnko šolo v Zagorju? Ali moraš obvezno hodit. Baje so prvi dve predavanji o hrani in zobeh, to ravno nebi šla poslušat, potem, ko je pa nega dojenčka in dihanje na vrsti bi se pa oba s partnerjem udeležila predavanja. Ali komplicirajo če nisi na vseh predavanjih?

Upam, da bo katera znala odgovoriti, hvala in lepo pozdravljene!

clock-img

09.11.2007, 08:49

clock-img

Oranža

pencil-img

1337

Pozdravljena,

Ne vem kako je z MŠ v Zagorju ampak po moje se moraš pozanimat v ZD. Kar se pa tiče predavanj, tud prvi dve predavanji o hrani in zobeh si je vredno ogledat, da boš vedela in videla kako lahko otroku nehote uničiš zobe in dlesni. Res vredno ogleda.
LP

clock-img

09.11.2007, 09:17

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Ne ne komplicirajo preveč. Za potrdilo hočejo, da se partner udeleži vsaj tistega dela, ko predava Mlinarič in medicinska sestra. Mlinarič predava o samem porodu, pri sestri boš pa izvedala kako nastane dojenčekuser posted image . Mamice imajo potem še  kot si rekla predavanje pri patronažni ( ki mimogrede pove, da dokler dojiš si zaščitena pred zanositvijouser posted image user posted image ) in pa telovadbo in dihanje pri fizioterapevtki. Mislim pa, da če greš rodit v Trbovlje tud, če partner nima MŠ ni treba plačat prisotnosti v porodni.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem