cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola na jesenicah

clock-img

04.05.2005, 19:58

clock-img

mela

pencil-img

240

ali je katera ze bila in ali katera namerava iti???

clock-img

04.05.2005, 20:25

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Midva sva hodila na Bled, ker imajo kasnejšo uro. Na Jesenicah je bilo takrat čisto prezgodaj.

clock-img

04.05.2005, 21:30

clock-img

teti

pencil-img

18

Ja, bila, že "davno" - v oktobru 2004... Je bla pa vsakič drugačno uro (ob štirih ali petih popoldne). Sicer takrat še nisem mela kaj veliko vprašanj na zalogi - ta se pojavijo takrat k maš štučko že v naročju... Morm pa rečt, da sem bla kr mal zaskrbljena, kako bom vse to znala (čisto znanost so naredili kako se otroka položi al pa vzdiguje!), ampak ni panike... Zveš marsikaj uporabnega! Pridno poslušaj pa srečno!:metulj:

clock-img

04.05.2005, 23:26

clock-img

Annny

pencil-img

4837

mela,
jaz sem bila avgusta...sem šla samo 1x...če si prej prebrala že kako knjigo o nosečnosti in porodu, boš videla, da predavanjo popolnoma zastarele podatke..tako, da ne smeš vsega, kar tam povedo, 'vzeti za sveto'.
Drugače je pa luštno.
LP

clock-img

05.05.2005, 11:04

clock-img

miševi

pencil-img

888

Jaz sem tudi že hodila, sedaj v drugo pa verjetno ne bom. Šla bom samo v porodnišnico na predavanje o epiduralni.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem