cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

materinska šola pri 2. otroku

clock-img

26.09.2006, 22:17

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Čav.

Pri prvem sva z možem obiskovala šolo za starše (MB). Pri drugem pa baje ni treba, zanima pa me, ali velja isto potrdilo, ali moram iti v porodnišnico po novega??

Hvala. LP
Špela

clock-img

26.09.2006, 22:30

clock-img

lstand

pencil-img

54

Jaz pri drugem otroku nisem obiskovla materinske šole in sem uporabila isto potrdilo kot pri prvem porodu.  Ne potrebuješ novega. Tudi jaz obiskovala materinsko šolo v Mb in prav tako rodila obakrat v MB.
LP

clock-img

26.09.2006, 22:35

clock-img

sato

pencil-img

249

Jaz sem prvič obiskovala, drugič pa ne- potrdila pa nisem dobila nobenega. No, saj ta Materinska šola je bil pri nas en tak "šnelkurz" - trije obiski v mesecu dni in konec. Prvi dan o tem, kako nastane otrok (me pa smo ga dobile-kako??), drugi dan malo dihanja, pa nekaj o poteku poroda, potem pa še malo telovadbe v nosečnosti- ene tri vaje, v glavnem za prsi in to je to. Baje, da je drugod prav redna ta šola, a ne? 

clock-img

26.09.2006, 22:46

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem jo obiskovala v 1. nosečnosti, v drugi pa ne. Pa tudi moj ne. Je v MB porodnišnici obakrat rekel, da je hodil. user posted image  Pa niso nič komplicirali. V 3. nosečnosti pa je tudi on šel v šolo, da dobi potrdilo (lansko leto), ker drugače baje ne bi smel bit pri porodu. Pa nazadnje potrdila sploh niso zahtevali.
Drugje pa je to bolj resno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.09.2006, 22:56

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Tudi jaz v drugi nosečnosti nisem obiskovala materinske šole, potrdila pa itak nisem zase nikoli dobila. Mož je nesel s seboj kar staro potrdilo, pa mu ga niti pokazati ni bilo treba, je samo rekel, da bo že drugič prisoten. Je pa res, da sem rodila s CR, pa mogoče zato niso komplicirala. Ali pa zaradi tistih 4 ali 5. 000 sit, ki jih je mogel plačatiuser posted image

clock-img

26.09.2006, 23:13

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

še ena, ki v drugo ni bila v materinski šoli user posted image  
čeprav je minilo med porodoma 9 let user posted image  
meni je med.sestra pri G vpisala na prvo stran materinske knjižice, da sva z možem v prvi nosečnosti obiskovala materinsko šolo (čeprav je on ni in je bil prvič tudi zraven) in ni v PO nihče nič kompliciral, le plačat je bilo treba za prisotnost pri porodu user posted image

clock-img

27.09.2006, 07:20

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz pa sem obiskovala materinsko šolo v vseh treh nosečnostih.Se mi zdi,da nič ne škoduje,saj informacij nikoli ni preveč,veliko stvari pa tudi pozabiš.Pri zadnjem porodu sva dobila tudi potrdilo in če ga ne bi imel bi moral plačati višjo ceno kot tisti,ki tega potrdila nima.

clock-img

27.09.2006, 08:10

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz sem tud obakrat šla,pa sem tud par novih stvari zvedla,pa mi je tud zato fajn ker spoznaš še ostale srečke nosečke za kasnejša skupna pohajkovanja in kavice.

clock-img

27.09.2006, 08:43

clock-img

DORI

pencil-img

303

Jaz pa sem bila 1., 2. in 3. Vedno je bilo kaj novega. Saj škodit ti ne more, če greš še enkrat. Valjda nisi hodila samo zaradi potrdilauser posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

28.09.2006, 10:10

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Če ša imaš potrdilo po moje ne rabiš novega.Nama so ga prvič vzeli stran,tak da sva šla drugič brez vsega.So nekaj komplicirali-tudi Mb a na koncu so ga le spustili!Za tretjič pa sva si zrihtala novo potrdilo,da se ne bomo spet rabli kregat!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem