writing-img

materinska knjiga

clock-img

09.08.2008, 13:33

clock-img

Anonimen

Kje ste kupile materinsko knjigo? Ginekolog mi je namreč rekel, naj si jo kupim in da si bom notri lahko prebrala vse o nosečnosti? Sedaj pa sprašujem po knjigarnah (3) in nobena prodajalka ne ve za kakšno knjigo se to sploh gre!user posted image

clock-img

09.08.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

To ni knjiga.
V glavnem notri s epišejo pomembni podatki o tebi ,tvoji nosečnosti in kasneje o otroku.
G ti jo mora dati in ne potrebuješ plačat

clock-img

09.08.2008, 13:40

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Jaz si je nisem rabila kupit, mislim da ti pripada.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

09.08.2008, 13:41

clock-img

miny1

pencil-img

63

Dobiš jo pri ginekologu(saj jaz sem jo), drugače pa jo lahko kupiš tudi v vseh večjih papirnicah tam kjer imajo obrazce.

lp

clock-img

09.08.2008, 13:47

clock-img

jajula

pencil-img

1191

v materinski knjižici je še ena taka brošurca v kateri piše o nosečnosti, porodu...mogoče je to mislu?

clock-img

09.08.2008, 14:02

clock-img

benika

pencil-img

7793

Materinsko knjižico dobiš ali pri G brezplačno ali pa si jo kupiš v knjigarni, nato pa račun pošlješ na ZZZS in dobiš povrnjen strošek nakupa. Kaj dosti o sami nosečnosti na splošno pa iz te knjižice ne boš izvedela.

clock-img

09.08.2008, 15:22

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Materinsko knjižico dobiš ali pri G brezplačno ali pa si jo kupiš v knjigarni, nato pa račun pošlješ na ZZZS in dobiš povrnjen strošek nakupa. Kaj dosti o sami nosečnosti na splošno pa iz te knjižice ne boš izvedela.

Točno tako je!!!! Ni NUJNO da ti jo G da, moj G knjižice ne daje, ampak lahko dobiš denar nazaj.

clock-img

09.08.2008, 15:57

clock-img

Anonimen

Jaz sem jo morala kupiti. Hodim pa k dr. Merlotu (Merlu user posted image ). Ne vem kako se pravilno sklanja. user posted image

clock-img

09.08.2008, 16:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po zakonu ti pripada brezplačno. nekateri G je pa ne dajejo, lahko pa na ZZZS zahtevaš denar nazaj.

clock-img

09.08.2008, 18:26

clock-img

Anonimen

joj, a ni dovolj, če ena napiše da dobiš denar nazaj na zzs, morate to kar naprej ponavljat? bedno je brati eno in isto vsebino.
jaz bi samo dodala to, da sem z navodili v materinski knjižici zelo razočarana. Menim, da bi se lahko malo bolj potrudili in nam nosečkam postregli še s kakšnimi drugimi podatki. So pa res samo osnove notri. Na žalost.
Lp in brez zamere.

clock-img

09.08.2008, 18:30

clock-img

norge

pencil-img

377

Pri nas se jo kupi v DZS. Jaz jo nisem dobila, me je g.poslala kupit user posted image user posted image

clock-img

09.08.2008, 20:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

joj, a ni dovolj, če ena napiše da dobiš denar nazaj na zzs, morate to kar naprej ponavljat? bedno je brati eno in isto vsebino.
jaz bi samo dodala to, da sem z navodili v materinski knjižici zelo razočarana. Menim, da bi se lahko malo bolj potrudili in nam nosečkam postregli še s kakšnimi drugimi podatki. So pa res samo osnove notri. Na žalost.
Lp in brez zamere.

Joj a se morajo res vedno ene anonimne nekaj usajat brezveze? user posted image
Si pomisla, da kdo ne prebere odgovorov, ampak samo odgovori na vprašanje?

clock-img

09.08.2008, 21:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
...

..potem pa še toliko slabše!!

p.s.
začnite brati!!  user posted image

clock-img

09.08.2008, 21:32

clock-img

only_me

pencil-img

392

jaz sem tudi materinsko knjižico dobila pri G.

clock-img

09.08.2008, 23:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni jo je vseh 3x dala sestra od G pred pregledom - zastonj

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.08.2008, 18:21

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

Mogoče je ginekolog mislil na knjigo od dr. Stanka Pušenjaka z imenom Nosečnost od tedna do tedna.

clock-img

11.08.2008, 21:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3
...

..potem pa še toliko slabše!!

p.s.
začnite brati!!  user posted image

madona ste ene nasajene pa sej so sam odgovorile tisti k je prašala. če se pa tebi anonimna ne ljubi brat pa ne ber sam pomoje smo v tem času pa že vsi pismeni, razen če ti izhajaš iz dobe dinozavrov pa misliš da druge tud.

pa če si že tolk pametna se pa ne skrivaj pod anonimnim pa stoj za svojimi besedami.

Meni tud ni bilo treba kupit knjižice sm jo dobla pri ginekologu.

clock-img

12.08.2008, 13:35

clock-img

ema111

pencil-img

480

Moj gin.mi ni dal knjižice, sem jo morala kupit v knjigarni, nisem pa vedela, da dobim denar nazaj. No sedaj sem v 27.tednu in seveda nimam več računa.

clock-img

12.08.2008, 14:35

clock-img

nežka

pencil-img

289

jaz sem jo tudi dobila pri ginekologinji, brez plačila (ZD Domžale)

clock-img

12.08.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

madona ste ene nasajene pa sej so sam odgovorile tisti k je prašala. če se pa tebi anonimna ne ljubi brat pa ne ber sam pomoje smo v tem času pa že vsi pismeni, razen če ti izhajaš iz dobe dinozavrov pa misliš da druge tud.

pa če si že tolk pametna se pa ne skrivaj pod anonimnim pa stoj za svojimi besedami.
...

nasajena sem ko si zaželim - ponavadi se to dogaja ponoči. user posted image

..vse kar sem hotla povedat je to, da je bedno brati eno in isto vsebino, če se vse ponavljamo in nič drugega. In ja, brala sem vse po vrsti.
tebe pa težko razumem, kaj imajo dinozavri opraviti pri tem. Poleg tega sem se opravičila.. očitno si nasajena ti.
aja, kako že pravijo? če nisi ponoči 'nasajena', si pa čez dan 'nataknjena'..  user posted image pa brez zamere. vsekakor pa tukajšnja tema ni za najino diskutiranje.
lep pozdrav vsem user posted image

clock-img

12.08.2008, 20:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

OMG, kako se ti da? user posted image

clock-img

12.08.2008, 21:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

...

nasajena sem ko si zaželim - ponavadi se to dogaja ponoči. user posted image

..vse kar sem hotla povedat je to, da je bedno brati eno in isto vsebino, če se vse ponavljamo in nič drugega. In ja, brala sem vse po vrsti.
tebe pa težko razumem, kaj imajo dinozavri opraviti pri tem. Poleg tega sem se opravičila.. očitno si nasajena ti.
aja, kako že pravijo? če nisi ponoči 'nasajena', si pa čez dan 'nataknjena'..  user posted image pa brez zamere. vsekakor pa tukajšnja tema ni za najino diskutiranje.
lep pozdrav vsem user posted image

zgleda da si premalokrat. Jz zase vem da sem dostkrat tko k ti misliš (me moj dostkrat lahk tud večkrat na dan zadovolji) zgleda da le tvoj ne tebe.
kaj sm mislila z dinozavri - to da ti misliš da smo v tisti dobi ko še noben ne zna brat, sam zgleda da si v tisti dobi sam ti ker druge znamo.
pa brez zamere.

clock-img

12.08.2008, 21:08

clock-img

Anonimen

pa dej k si tko se ne javlaj pod anonimno pa z imenom stoj za svojimi besedami.

clock-img

12.08.2008, 21:11

clock-img

benika

pencil-img

7793

Prosim vaju, če se (v prvi vrsti to velja za anonimno gospo) vzdržita komentarjev, ki niti pod razno ne sodijo na to temo. Če želita medsebojno obračunavat oz. se menit o zadevah, ki ne pritičejo tej temi, se preselita prosim na čvek.

clock-img

12.08.2008, 21:17

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

..vse kar sem hotla povedat je to, da je bedno brati eno in isto vsebino, če se vse ponavljamo in nič drugega.

Še bolj bedno pa je brati kreg na taki temiuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem