writing-img

maturantje, svaka čast

clock-img

16.05.2008, 12:24

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Evo gledam njihovo četvorko in kako se lepo zabavajo v centru Ljubljane.
Skratka, uživajte in čestitke face ste. http://24ur.com/novice/slovenija/dve-cetvorki-za-svetovni-rekord.html

clock-img

16.05.2008, 12:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Svaka čast, res! Letos spet podirajo rekord baje.

user posted image

clock-img

16.05.2008, 12:29

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, svaka čast. Eni so imeli četvorko že navsezgodaj zjutrajuser posted image .

clock-img

16.05.2008, 13:02

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Sem jih gledala-zelooo lepo vse skupaj!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 13:21

clock-img

Anonimen

Hvala, hvala user posted image

Se nic ne slisim od tistih piscalk user posted image

clock-img

16.05.2008, 13:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Garant, da eden od maturantov danes ne bo prišel živ domov. Še čisto vsako leto je bilo tako, se ga napijejo, potem pa z avti vozijo. Žalostno, ampak resnično, žal.

clock-img

16.05.2008, 14:00

clock-img

tina a

pencil-img

626

vse lepo in prav ... če vsaj ne bi imeli teh piščalk ...

Že cel dan nabijajo pod mojim oknom v službi ... Grozaaaaaa ..

user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

16.05.2008, 14:14

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pa pišuke, pa marele, pa pjani... To ni to!

Maturanstki sprevod mora bit v lepih oblačilih, tako kot smo meli mi pred **** leti v Kranju.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.05.2008, 14:17

clock-img

muška

pencil-img

3223

meni pa je to mimo. Sorry, ampak da zaprejo eno najprometnejših cest za tistih 15 min plesa že 3 ure prej? Zakaj že?  Danes pa sem še posebej besna, ker smo pripeljali 2 kombija maturantov na ples, pa nas niso spustili skoz, ampak smo morali okrog in okrog, da smo jih lahko odložili. ma brezveze!

clock-img

16.05.2008, 14:35

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Vsako leto podirajo svoj rekord

clock-img

16.05.2008, 14:43

clock-img

mika

pencil-img

6485

moja sestra je tudi med maturanti. naša pupa je  včeraj z njo in sošolci žvižgala malo po mestu.
danes je pa hotla it z njo plesat četvorkouser posted image

clock-img

16.05.2008, 14:54

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

IZVIRNO SPOROČILO: muška

meni pa je to mimo. Sorry, ampak da zaprejo eno najprometnejših cest za tistih 15 min plesa že 3 ure prej? Zakaj že?  Danes pa sem še posebej besna, ker smo pripeljali 2 kombija maturantov na ples, pa nas niso spustili skoz, ampak smo morali okrog in okrog, da smo jih lahko odložili. ma brezveze!

bolš da za maturante, kot za vsakega bebca, ki mu piše CD na tablici

iz malega zraste veliko

clock-img

16.05.2008, 16:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tina a

VEs, sam v sluzbi ti nihce direkt na uho ne piska. Piskali so ze vsi na GR (od 9-ih) pa potem do nekaj do 13h, ko smo bili tam. Groza. Jaz se eno uro nisem slisala. user posted image

clock-img

16.05.2008, 16:19

clock-img

Anonimen

Sicer pa mene najbolj moti to, da so na GR prodajali alkohol in da so bili nekateri naliti ze za zajtrk .. user posted image Pa flase vina razbite na Bavarcu itd. 

clock-img

16.05.2008, 16:34

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Vsako leto podirajo svoj rekord

Ja pa z smetmi v mestnem parku tudi. V soboto zjutraj izgleda tako, kot da je Snaga spremenila kraj odlagališča - v glavnem tja ni za it.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.5.2008 16:35:13 >

clock-img

16.05.2008, 17:36

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Jaz sem bila tudi danes službeno v mestu. Mene ne motijo ne piščalke, ne zaprte ceste. Mi je bilo pa groza videti po tleh flaše Jegra, vina, piva...user posted image user posted image  in polno pijanih maturantov. In to, da na GRju ob taki priložnosti prodaja alkoholuser posted image user posted image ...žalostno.

clock-img

16.05.2008, 18:15

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: tina a

VEs, sam v sluzbi ti nihce direkt na uho ne piska. Piskali so ze vsi na GR (od 9-ih) pa potem do nekaj do 13h, ko smo bili tam. Groza. Jaz se eno uro nisem slisala. user posted image

Fisi glede na to da delam na bavarcu ... in to v prvem štuku ... pa če imaš okno odprto je to tak kot da bi se nekdo zraven mene naselil ...

Bavarc in gospodrc pa sta bila danes ob treh taka kot smetišče ... V čemu je čar, da potem na tleh in cesti ležijo pločevinke, razbite steklenice in plastenke?

Saj štekam, da se morajo mladi zabavat, ampak tole men ni neka zabava. Al pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

16.05.2008, 18:27

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Ma zabavaš se lahko brez alkohola, nevem zakaj se ga morajo pod nujno napiti user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

16.05.2008, 18:50

clock-img

muška

pencil-img

3223

to naj bi bila kulturna prireditev ni tak? kaj pa so naredili iz tega, pa itak da ni za komentirat user posted image

clock-img

16.05.2008, 19:53

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma tečnobe jedne user posted image . ne sej podpiram da se zabavajo, matura in to. ampak da mi pa cel dan pod oknom službe piskajo je pa rahlo že najedanje. človek ne ve al izbirat med tem, da mu glavo raznese od piskanja al od pomanjkanja zraka (če zapreš okno)user posted image

clock-img

16.05.2008, 20:23

clock-img

maša*

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ma tečnobe jedne user posted image .

ja res ste. ne vema li ste že pozabile kako je v gimnaziji. user posted image

mislim da je danes konec pouka za 4.letnike in da še jih čaka samo matura. meni se zdi čisto prav da se nažurirajo, napiskajo, na.... nevemkaj naredijo saj so prišli čez 4 leta in zdaj jih čaka obilo učenja. user posted image

a vam je res tako težko potrpet 1 dan?user posted image Spomnite se ko ste bile ve stare 17-18 let in bo takoj lažje.

Naj si še dajo zdaj duška, jim bo upam učenje šlo potem lažje. user posted image

clock-img

16.05.2008, 20:31

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ne vem,kako pa je v gimnaziji? govoriš kot da bi blo to neko maratonsko trpljenje user posted image . pa se mi glih ne zdi da bi blo to. mogoče nisi vidla pupe ku je bruhala pod oknom sodelavke in podobno. ma ne nakladat o učenju, daaaaj. kdo se je pa učil več kot 1 teden, lepo vas prosim, en teden je bil skorajda maximum. dvomim da glih krvavo rabijo zabavo. je majo kr dovolj, mislim ;)

clock-img

16.05.2008, 20:37

clock-img

maša*

pencil-img

333

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ne vem,kako pa je v gimnaziji? govoriš kot da bi blo to neko maratonsko trpljenje user posted image . pa se mi glih ne zdi da bi blo to. mogoče nisi vidla pupe ku je bruhala pod oknom sodelavke in podobno. ma ne nakladat o učenju, daaaaj. kdo se je pa učil več kot 1 teden, lepo vas prosim, en teden je bil skorajda maximum. dvomim da glih krvavo rabijo zabavo. je majo kr dovolj, mislim ;)

ne nisem rekla da je to ne vem kakšno trpljenje ali pa kaj.

bruhajo in pijejo tako vsaki vikend ampak pač ve tega ne vidite. in ali ne smejo bit veseli za konec 4 letnika? je pa to le nek spšel dogodek ali se ti ne zdi?

clock-img

16.05.2008, 21:37

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

je pa to le nek spšel dogodek ali se ti ne zdi?

Itak, sam če se ga tako napijejo, dvomim da se ga drugi dan sploh spomnijo.

clock-img

16.05.2008, 22:19

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

user posted image

če ne sem pa napisala, da podpiram, da se zabavajo. pa zgleda da je blo to gladko spregledano. motilo me je samo to, da so od samega jutra pod okni piskali in me je resnično že glava bolela od tega. najbrž ti nimaš okna v centru....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem