writing-img

maxi cosi na peg peregu

clock-img

11.07.2008, 08:43

clock-img

N.SI

pencil-img

194

ojla user posted image ,

ker sem ravno v fazi razmišljanja katero lupinico izbrati, me zanima, če ima katera Peg Peregov voziček in lupinico Maxi Cosi in ali se da to lupinico namontirati na Peg Peregov voziček?? (sicer pa imamo tako košaro za na voziček, kot tudi, ko bo otroček že sedel, tako da taaaako nujno ni, bi pa rada vedela, ali naj kupim eno ali drugouser posted image )

hvaaaalaaaaauser posted image

clock-img

11.07.2008, 09:04

clock-img

anejat

pencil-img

1

ojla,
to ne bo mogoče,ker maxi cosi paše le na quinny,peg pa ima svoje lupince
lp,user posted image

clock-img

11.07.2008, 09:12

clock-img

Anonimen

Jaz imam vse od peg perega; voziček, košaro, lupinico. Z vsem super zadovoljna! Če bi še enkrat kupovala, bi vzela tudi peg perego.

clock-img

11.07.2008, 10:14

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

najbrž si od koga dobila voziček...jaz imam pp pliko p3 in sem dobila vse tri v kompletu......

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

11.07.2008, 12:25

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Peg perego ima svojo lupinico - preverjeno user posted image

clock-img

11.07.2008, 13:56

clock-img

vetrnica

pencil-img

323

mi imamo pp voziček in lupinico maxi cosi. Nikoli nismo poskušali sestaviti lupinice na voziček. Eni sicer pravijo, da dokler je otrok še majhen in se še ne premika, da lahko postaviš na športni del vozička user posted image , ne vem, nisem nikoli probala. Je pa res, da imamo decembrčico in pozimi varianta lupinica na voziček niti ne pride v poštev.

< Sporočilo je popravil vetrnica -- 11.7.2008 13:57:50 >

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

clock-img

11.07.2008, 14:43

clock-img

N.SI

pencil-img

194

ja, dobila sem voziček in košaro user posted image  - samo nimam pa lupinice... in vem da pp ima svoje...

clock-img

11.07.2008, 14:44

clock-img

N.SI

pencil-img

194

oooo super, danes grem v pp pogledat, kako kaj zgledajo tele lupinice, ker na netu je eno... sicer pa hvala vsem na odg. user posted image

clock-img

11.07.2008, 16:48

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Na PP Skate paše lupinica Maxi Cosi, ker dobiš zraven vozička nastavke. Sigurno.
Je pa to edini PP, na katerega gre jajčka Maxi Cosi.

Tudi jaz sem mami.:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem