writing-img

maxi cosi pebble

clock-img

29.10.2009, 11:52

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

pozdravljene.

mene pa zanima če se je katera odločila za nakup novega modela avtosedeža  maxi cosi pebble. včeraj sem ga videla v BC in je zares lep, predvsem pa izgleda tako zelo udoben, da bi se kr usedla notr :) zdi se mi da je v primerjavi s cabriofix  bolj tapiciran, in ima malce drugačno obliko zaščite za glavo.zanimajo me kakšne izkušnje z njim.
skratka, bi ga kupila, če bi vedela da ni razlika le v ceni (cca 50 evrov je dražji od cabriofix).

hvala in lep pozdrav

clock-img

04.11.2009, 00:47

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Ta novi model paše v v bazo famillyfix, ki jo lahko uporabiš tudi za njihov sedež Pesrl (9-18kg). vsaj tako sem opazila na njihovi strani.

clock-img

04.11.2009, 12:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.11.2009, 14:53

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

v njihovem katalogu je res tako kot je napisala nananaja. piše podlaga familyfix in v oklepaju isofix... in kolk so mi prodajalke povedale je res še en nov model za naslednjo starostno skupino, ki paše na isto podlogo. in kolk sm jst razumela, sta to dve različni podlogi, torej familyfix in isofix... ampak ne me držat za besedo. in v katalogu so tudi nove barve za cabriofix in vozičke mura... naravnost čudovite. res. baje da pridejo komaj drugo leto na tržišče. jst pa ne morm čakat do drugega leta če imam decembra rok :)

a kej veste, a imajo vsi avtomobili možnost isofix podlage samo zadaj? ali je to samo pri našem avtu? ker itak se bom bol naokoli sama vozila, in mi pol ne pride skor nč prov.

clock-img

04.11.2009, 18:50

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Haha, maxi cosi ima različne strani za različne države. Jaz sem izbrala Avstrijo, pa je peable že gor. Prej sem izbrala prvo iz googla, pa ga ni blo.

clock-img

04.11.2009, 19:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.11.2009, 07:30

clock-img

lenca1

pencil-img

423

čebelca2 - a se da nove barve za voziček MC Mura videt še kje (na internetu) ali si ti vidla nove barve samo v katalogu? Sm gledala na netu in nikjer ne nejadem teh novih barv.

clock-img

05.11.2009, 10:19

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

sem iskala na netu, pa jih ne najdem user posted image

clock-img

05.11.2009, 10:52

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

evo, sem našla nove barve user posted image (poglej pod styles)

http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=6&language=ot-en

clock-img

11.06.2010, 11:44

clock-img

j.urska

pencil-img

36

A katera ve, če je zraven lupinice Pebble v paketu vključena tudi tista ''vrečo'' in ''pregrinjalo'' v enaki barvi lupinice, kot je prikazano na uradni strani maxi cosi?
http://www.maxi-cosi-familyfix.com/en/maxi-cosi-pebble.htm

Hvala, LP

clock-img

11.06.2010, 12:49

clock-img

pikizenc

pencil-img

328

Kolikor vem ne, ampak ni pa to potrjena informacija iz trgovine. Če greš prav na predstavitev pebble na http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble boš videla, da je to dvoje prikazano pod accessories.

clock-img

17.06.2010, 12:57

clock-img

čebelca2

pencil-img

201

ojla.

jst sm pebble lupinco kupla decembra in ni blo nč zravn

clock-img

11.01.2011, 00:10

clock-img

KlaraMay

pencil-img

461

Pozna katera koga, ki prodaja rabljeno Maxi Cosi Pebble lupinico? Ali Maxi Cosi FamilyFix nastavek?
Prosiiiiiiiiiiiiiim naj se javi, kupim !! user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem