writing-img

med v piškotih,...

clock-img

25.11.2007, 22:32

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Sem zadnjič (ker smo pozabili domače piškotke za lakoto rešit) kupila otroške piškote (plasma al nekaj takega) in videla, da vsebujejo med. user posted image user posted image user posted image  Pa keksolino tudi. A to lahko jedo, glede na to da naj med ne bi jedli do 1 leta???

clock-img

26.11.2007, 21:59

clock-img

massylou

pencil-img

539

Po moje: čist na lastno odgovornost. Naša je od rojstva precej alergična na vse živo (se morem zlo pazit, ker dojim) in vem, da bi med naredil štalo.

Računaj, to je skoncentriran cvetni prah. No, kakor hočeš, ampak jaz vem, da nebi upala. Res pa je, da eni dajo že smokije (ARAŠIDI!!) pri 8 mesecih, pa ni nič narobe.

clock-img

26.11.2007, 23:07

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Saj zato sprašujem. user posted image user posted image Na teh piškotih piše, da so od pol leta naprej, isto na keksolinotu. Pol pa vedi, kaj je prav. Keksolino je pol moj pojedel, malemu nisem upala dat.user posted image

clock-img

27.11.2007, 14:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Saj ni to med kot med noter, ampak je koncentrat. Naša je plazmo že zelo dolgo. Čistega meda, npr. v čaju ali na kruhu ne smejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem