writing-img

medenična vstava

clock-img

10.04.2006, 18:24

clock-img

Vesna

pencil-img

499

pozdravljene!sem v 23 tednu in danes sem imela morfologijo,vse je v redu,le nosim zelo nizko in lega je medenična vstava.zanima me kako je kaj pri vas-lega-in pa še kdaj se obrne?lp vsem

clock-img

10.04.2006, 18:49

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=869561

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

10.04.2006, 19:14

clock-img

Vesna

pencil-img

499

havala barbs

clock-img

11.04.2006, 22:33

clock-img

Kety

pencil-img

1134

Naš se do poroda ni obrnil in se je rodil z ritko po naravni poti...če te kaj zanima mi piši privat!

clock-img

12.04.2006, 19:54

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Tebi pa res še ni treba skrbet zaradi lege, ima otroček še kar nekaj časa, da se "pravilno" obrne. Meni je ginekologinja rekla, da je do 36 tedna sploh ne skrbi glede lege (moj user posted image je bil skoz obrnjen na ritko), šele potem se v 37 tednu lahko dela zunanji obrat (pri nas neuspešen) ali pa tudi ne - stvar presoje. Nekateri pa se še po 37 tednu uspejo sami obrniti.

No, sama sem rodila s CR, vendar pa je bila pri meni vzrok za medenično vstavo prirojena pregrada na maternici.

Vso srečo!

clock-img

12.04.2006, 19:59

clock-img

Vesna

pencil-img

499

meni so pregrado že operirali in to 2x,lahko da je še kaj ostalouser posted image .saj mam res še čas,bolj me skrbi ker jeleži cel čas samo prečno.

clock-img

13.04.2006, 21:01

clock-img

maya**

pencil-img

29

tudi jaz sem imela medenicno in se je mala rodila s CR. ce te (se) kaj zanima poslji sporocilo zasebno.

lp

maya

clock-img

13.04.2006, 21:31

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz imam enorogo maternico,pa je bil tastarejši do konca(carski rez v 34 tednu)v medenični legi.
Tamlajši pa je bil pri car.rezu v 35 tednu,že obrnjen na glavo.Čeprav je bil pred tem v nožni vstavi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem