cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

medicinsko aktivno oglje

clock-img

31.12.2007, 18:48

clock-img

Anonimen

Punce jaz imam prebavne motnje in dežuram na sekretu že dva dni.Ali lahko jemljem medicinsko aktivno oglje in kolko??? Ali znajo kaj škodit nosečnosti???

clock-img

31.12.2007, 18:59

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Najbolje, da se obrneš na dr. Pušenjaka.

clock-img

31.12.2007, 19:04

clock-img

karin412

pencil-img

747

Oglje veže strupe, ne more škodit. Koliko-pa preberi v navodilih.

clock-img

31.12.2007, 21:11

clock-img

Lejči

pencil-img

520

probaj spit kozarec coca cole user posted image men vedno pomaga user posted image

clock-img

31.12.2007, 21:24

clock-img

Anonimen

Komot vzameš. Upam, da ti bo kmalu dobro.user posted image

clock-img

31.12.2007, 22:56

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ja, lahko vzameš - oglje se ne vsrkava v telo, gre samo skozi črevesje in veže strupe nase.

lp

clock-img

31.12.2007, 23:01

clock-img

Anonimen

Joj najraje bi kar celo škatlo pojedla,če bi pomagalo,sam kaj ko preveč ne smem.Kot pojem gre vse iz mene.Boga moja pikica v trbuščku že dva dni ne dobiva nič-je na dieti.Pa sploh je nič ne čutim že dva dni,drugače pa je že kar živahna ob večerih.Moj mali škrat pa je šel mal ven z atijem gledat lučke,jaz pa sem doma ostala,ker nebi rada odzunaj wc iskala.Tako da se smilim sama sebi.

clock-img

01.01.2008, 09:49

clock-img

pf

pencil-img

4436

Boga revica, to pa ni fajn. Ti kar vzami oglje, to ti ne bo škodilo. Koliko pa si noseča?  

clock-img

01.01.2008, 10:03

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Medicinsko oglje je neškodljivo, ker ničesar ne dodaja le veže. Samo po tolikšnem času dvomim da bo kaj koristilo. Morda je smiselno poskusiti z linex kapsulami.

clock-img

01.01.2008, 11:15

clock-img

polona5

pencil-img

188

IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Medicinsko oglje je neškodljivo, ker ničesar ne dodaja le veže. Samo po tolikšnem času dvomim da bo kaj koristilo. Morda je smiselno poskusiti z linex kapsulami.

Ja poskusi še z linex kapsulami, jih lahko piješ brez problema!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem