cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

mega blocks : lego

clock-img

10.07.2009, 19:34

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Majkami sem besna.
Včeraj sem kupila en Mega bloks komplet - vitezi, zmaji, grad ipd. - sicer znižan za 50% ampak še vedno je bil čez 40e€. Kvaliteta nikakva, zmaj ima že zlomljeno krilo, orožje je napol polomljeno, če želiš kaj pritrdit moraš pritiskat kot norec, ker luknjice ne klapajo ... najraje bi vse spakirala, nesla nazaj in zahtevala reklamacijo pod stvarno napako.
Sem se že enkrat nasrala, ko sem kupovala tiste osnovne kocke, pa me ni izučilo.
Lego rules!

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.07.2009, 19:47

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Majkami sem besna.
Včeraj sem kupila en Mega bloks komplet - vitezi, zmaji, grad ipd. - sicer znižan za 50% ampak še vedno je bil čez 40e€. Kvaliteta nikakva, zmaj ima že zlomljeno krilo, orožje je napol polomljeno, če želiš kaj pritrdit moraš pritiskat kot norec, ker luknjice ne klapajo ... najraje bi vse spakirala, nesla nazaj in zahtevala reklamacijo pod stvarno napako.
Sem se že enkrat nasrala, ko sem kupovala tiste osnovne kocke, pa me ni izučilo.
Lego rules!

ja to ti dam pa čist prav, lego rules!

paket pa kar nesi nazaj.

clock-img

10.07.2009, 21:11

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

svetujem ti, da vrneš, kar si kupila nazajv trgovino

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

20.07.2009, 15:33

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Pri nas pa rulajo Megablocks, ker Lego niti slučajno nima avtomobilčkov iz risanke Avtomobili.

Za ustvarjalno igro brez meja pa imamo prav tako Lego Duplo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem