writing-img

mehurček na ramici

clock-img

14.05.2005, 20:38

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Naš :duda:je star 2meseca in pol.Na ramici kjer je bil cepljen sem pri kopanju opazila mehurček.Ta je okrog rdeč na vrhu pa je bel.Ali je to ok? Hvala, za vsak odgovor pa eno:rozica:

clock-img

14.05.2005, 20:42

clock-img

Anonimen

ja, enim se mal zagnoji. pust pri gmah, bi mogl počas samo počit, če bo pa res grozn vidt pejt pa do pediatra.

lp, lara

clock-img

14.05.2005, 20:50

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Verjetno je to od cepljenja, v porodnišnici so ti verjetno povedali, da se lahko pojavi.

clock-img

14.05.2005, 21:17

clock-img

MonikaPon.

pencil-img

29

Tudi pri našem dojenčku je bilo tako in sem klicala patronažno. Rekla je, da je to normalna reakcija in bi bilo kvečem narobe, če do tega ne bi prišlo. Svetovala mi je, da naj pustim lepo pri miru, in da naj bo majčka, ki se kože dotika zlikana.

clock-img

14.05.2005, 21:48

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Ko (če) mehurček poči, obrišeš gnoj okrog rane s fiziološko raztopino, same rane se pa ne dotikaj. Otroka lahko normalno kopaš itd. Mi imamo na tistem mestu še vedno eno belo, suho kožo :( , smo pa veseli, da se je mehurček pojavil, ker tako veš, da je bila reakcija na cepljenje uspešna.

clock-img

14.05.2005, 22:08

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Punce hvala vam za odgovore.Sem našla še list, ki sem ga dobila v porodnišnici.Na njem je vse razloženo tko da imate prav.Vse je ok in tako mora bit.hvala :sloncek::sloncek:

clock-img

15.05.2005, 18:04

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi bomo 18.5. stari 3 mesece, pa je mehurček še edno prisoten in se gor naredila rahla suha kožica, spodaj pa je malo rdeče.

Ampak, tako kot je že ena pred menoj napisala - edino tako veš, da je cepljenje prijelo in tako.

pa-pa Mina1:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem