writing-img

mena...vročični napadi

clock-img

02.12.2008, 16:45

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Oj..

Saj vem da bom bolj težko našla tu gor ki bi že imela take probleme....saj tudi jez jih nimam ampak moja mama.

Lepo vas prosim, če bi katera vadela kakčne naravne zvarke, tablete...ki ponagajo proti vročičnim napadom.
Mama sicer hodi da ji dajejo hormone, pa ji ne pomaga dolgo. Ima pa res hude te napade.

Sem že gledala da prodajajo veliko teh rastlinskih tabletk, kapsul, kapljic...ampak kaj pa tu res pomaga??

Če ima katera mamo, teto, znanko z istimi težavami, pa če uporabljajo te stvari, bi prosila če mi javite kakšne izkušnje imajo.

Najlepša hvala v mojem in maminem imenu.

clock-img

02.12.2008, 18:33

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

jaz sem kar sama tista, ki sem imela te težave. ker sem bila operirana so mi  svetovali hormone. sem jih ker precej dobila. se mi je zdelo, da imajo preveč stranskih učinkov. izvedela sem, da je dober naraven nadomestek E vitamin, ker vzpodbuja lastno delovanje hormonov. tako je tudi svetovala ginekologinja in začela sem uživati E vitamin narejen iz soje. na začetku večjo količino, potem pa manj, super, nobenih polivanj več.

Otroško srce je zaklad

clock-img

09.12.2008, 09:09

clock-img

buxl

pencil-img

18

SaTiSa, moja tašča pravi, da ji pomagajo tablete Menopace, eni vitaminčki v tabletah... Menda zelo fajn vplivajo na ženske v meni, se splača probat verjetn...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem