writing-img

mene nekaj zanima

clock-img

06.04.2006, 15:42

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

No zdej bom pa še jaz neki vprašala:

1. Ali lahko dam našemu 8-mesečniku tiste skutke Topfen (borovnico, vanilija...)user posted image
Se zmeri ko jo jem oblizuje na veliko pa nevem če je prav zdrava zanjga. Do sedaj smo jedli le tiste skute od LJ mlekaren.

2. Pa še zanima me za tiste "zlate kroglice" za v govejo juhico. Sem mu dala samo enkrat eno za probat pa se od takrat ko misva jeva juho kar trese tko so mu dobre, pa me zanima ali mu naj jih nekaj usujem naslednjič v juho ali raje neuser posted image user posted image
Menda so ocvrte na olju pa tudi za te nevem če so ravno zdrave da jih lahko mirno papca

Bi lepo prosila za kak nasvet!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

06.04.2006, 16:01

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Cipreska, če mu boš vsake toliko dala kako zlato kroglico v juhco, ga ne bo konec pobral. pa tut topfen mu lahko občasno daš. user posted image
Sicer pa, če bi že rada da zdravo jé, potem kupi skuto posebej in mu zraven vmešaj kako domačo marmelado. user posted image Tiste od Lj mlekaren imajo tudi E-jčke.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

06.04.2006, 17:27

clock-img

April

pencil-img

5459

malo mu sigurno ne bo škodilo. Sicer se pa zgleduje po mami, zato mami nič več topfna, navadno skuto pa domačo marmelado notri. user posted image

V kroglicah so pa notri enake sestavine kot v kupljenem kruhu.

Ja naši user posted image  bodo počas vse probal, mama spacey sina s pico hrani user posted image (ki je bdw zelo zdrava reč, če so sestavine izbrane), moj je pa zadnjič košček polija z užitkom oblizoval.

clock-img

06.04.2006, 18:38

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mah saj nevem al pretiravam al se sam mal fino delam ker včasih zasledim tukaj gor kaj vse škodi in ni dobro...pol pa res človek več ne ve kaj sme.

Uf April da pa Topfen ne bi več jedla...to bi bla pa zame velika kazenuser posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

06.04.2006, 19:12

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Naša je od 7 meseca jedla vse skutice. Nisem več komplicirala.

Zlate kroglice za juho pa ne vem zakaj ne? Neja jih obožuje. Če že jesta gluten, potem ni problema. Mi smo vse glutensko začeli kmalu po 6 mesecu.

Veselo hranjenje

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

06.04.2006, 22:07

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sploh ne kompliciram. Kar meni paše, moji user posted image  še bolj. user posted image  
Se mi prav smili, če kaj jem, ona pa zraven v 'prazno melje' in govori: MAM MAM. Nimam srca, da ji ne bi dala poskusit. Pa ji vse paše, kar dobi v usta.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.04.2006, 23:11

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Malo pa mu žiher privoščiš, pa je že itak veliki dečko. Ko me moj user posted image  fehta, mu skoraj vedno dam za poskusit - no vsega ravno ne, alkohola, navadnega mleka, kave...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem