writing-img

mene pa zanima...

clock-img

13.05.2005, 12:21

clock-img

naja78

pencil-img

2169

mene pa zanima.... [13.5.05 ob 12:20] [Odgovori]
no na hitro!!danes sem pokazala v službi slikce od hsg,ja!!!kot veste na L strani jajcevoda je zapora,torej je neprehoden,D stran je prehodne samo so morebitne zarastline od slepiča!!!torej je res,ker me je dr.G prec uprašu če sem imela op slepiča.baje vsaka op v rebuhu pusti zarastline.

opozoril me je na izvenmaterično nos.,pa me zanima kako to ugotovijo in kdaj?????baje se rada pojavi pri zamašenih jajcevodih ker niso v celoti prehodni. in se zarodek tam razvija boli pa ko vrag.lahko pride do rupture-poka jajcevoda in si v p.....

ima katera izkušnje s tem???upam,da jo ne bom doživela!!!!

aja a je bila kat. na laparo v postojni!!???čakalna doba je 1 mesec do 6 tednov,pri dr.rešu????v lj je več!!!

lp naja 78

clock-img

13.05.2005, 13:31

clock-img

Anonimen

Na večino vprašanj sicer nimam odgovora ampak to ali je nosečnost izvenmaternična ali ne izveš na prvem ultrazvoku.

To, da bi bolelo pa ne vem, mislim da po občutku ne moreš vedeti ali je ali ni. Moja znanka je imela izvenmaternično n., pa je izvedela šele v 12 t, ko je šla prvič na UZ.

clock-img

13.05.2005, 15:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem